Το συγκινητικό «αντίο» της Κυπαρίσση (pic)

Από thessports.gr:Η Σταματία Κυπαρίσση ενώ όλα έδειχναν πως θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν στην γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ, ωστόσο υπήρξε αλλαγή πλάνων και τελικά αποτελεί παρελθόν από τον Δικέφαλο, με την ίδια να αποχαιρετά με ένα συγκινητικό post την ομάδα.
Πηγή: thessports.gr
Το συγκινητικό «αντίο» της Κυπαρίσση (pic)

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η Ελληνίδα ακραία:

«Οι λέξεις είναι λίγες, για να μπορέσουν να περιγράψουν τα συναισθήματα μου γι' αυτή την ομάδα.

Πέντε χρόνια γεμάτα με όμορφες εμπειρίες, δυνατές συγκινήσεις, διακρίσεις, ταξίδια, γέλια, κλάματα, σκληρή δουλειά... που θα μείνουν χαραγμένα στην καρδιά μου, για να μου θυμίζουν τους ανθρώπους που με στήριξαν στα πρώτα μου βήματα και που με αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή που με γνώρισαν.

Τα συναισθήματα μου ποικίλουν, ωστόσο αυτό που θα υπερισχύει πάντα μέσα μου είναι η ευγνωμοσύνη τόσο απέναντι στις συμπαίκτριές μου, που χάρη σε αυτές το ταξίδι αυτό ήταν πιο ευχάριστο, όσο και για τους προπονητές μου, αφού ο καθένας από αυτούς είχε να μου προσφέρει κάτι ξεχωριστό στη συλλογή των εμπειριών μου...

Ακόμη, θεωρώ ότι είμαι από τα πιο τυχερά παιδιά στην Ελλάδα, καθώς είχα δίπλα μου τον κ. Αμοιρίδη, ο οποίος μου στάθηκε παραπάνω από πατέρας σε οποιαδήποτε στιγμή της πορείας μου και τον ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου...

Τι να πω και για τον μίστερ τζορτζ (Γιώργο Φουργκατσιώτη) που έτρεχε ανιδιοτελώς για όλες τις ανάγκες τις ομάδας με το χαμόγελο στα χείλη... Ένα κομμάτι της καρδιάς μου ανήκει στον ΠΑΟΚ ... Σας αγαπώ πολύ».

Δείτε παρακάτω το post της Κυπαρίσση:

Διαβάστε ακόμη...