«Γεμάτη» χρονιά, μέτρια εικόνα!

Από paok24.com: Κατά κοινή ομολογία, η φετινή συνολική προσφορά της βραζιλιάνικης "παροικίας" στον ΠΑΟΚ, δεν πρόσφερε τα αναμενόμενα.
Πηγή: paok24.com
«Γεμάτη» χρονιά, μέτρια εικόνα!

Κάπως έτσι, είναι κάτι περισσότερο από βέβαιο πως οι Λούκας Τέιλορ, Σίντκλεϊ, Λέο Ζαμπά και Ντόουγκλας Αουγκούστο δεν θα αγωνίζονται τη νέα σεζόν κάτω από την ίδια ποδοσφαιρική "στέγη", με την απόφαση για αποχώρηση του πρώτου να είναι ειλημμένη!

Την ίδια στιγμή, δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο παραχώρησης του Ντόουγκλας Αουγκούστο εφόσον προκύψει κάποια αξιόλογη πρόταση από το εξωτερικό, ενώ... ομιχλώδης είναι το τοπίο σε ότι αφορά τον Λέο Ζαμπά, ο οποίος δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες του Ραζβάν Λουτσέσκου ειδικότερα και του ΠΑΟΚ γενικότερα, στη δεύτερη θητεία του στην Τούμπα.

Σε ότι αφορά τον Σίντκλεϊ, ο δανεισμός του από την Ντιναμό Κιέβου ολοκληρώνεται τυπικά στο τέλος Ιουνίου, με τον ίδιο να καταγράφει φέτος 49 συμμετοχές, 2 γκολ και 3 ασίστ μεν αλλά να μην ικανοποιεί στον επιθυμητό βαθμό με τη γενικότερη απόδοσή του!

Έτσι, σύμφωνα με τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή, ο ΠΑΟΚ δεν θα ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς που έχει για τον 29χρονο Βραζιλιάνο, ο οποίος προ ημερών δήλωσε πως ακόμα δεν ξέρει τι θα του φέρει το μέλλον και πως θέλει να παραμείνει στην Ευρώπη.

Διαβάστε ακόμη...