«Πιο δυνατός ο τελικός του Conference από το Europa!»

Από thessports.gr: Το δικό του σχόλιο για τον επερχόμενο τελικό του Conference League, ανάμεσα σε Ρόμα και Φέγενορντ έκανε ο Ράζβαν Λουτσέσκου, μιας και του ζητήθηκε η άποψη λόγω και της πορείας του ΠΑΟΚ στη διοργάνωση.
Πηγή: thessports.gr
«Πιο δυνατός ο τελικός του Conference από το Europa!»

Υπενθυμίζεται ότι ο Δικέφαλος έφτασε μέχρι τη φάση των «8» της νεοσύστατης διοργάνωσης, κοίταξε στα μάτια τη Μαρσέιγ αλλά έμεινε εκτός συνέχειας.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου είπε για τη διοργάνωση και τον τελικό:

«Το Conference League είχε πολύ δυνατές ομάδες από τη φάση των προημιτελικών, πιο δυνατές από αυτές του Europa. O τελικός του Conference είναι πολύ πιο δυνατός επίσης από τον αντίστοιχο του Europa. H Ρόμα έχει τον Μουρίνιο στον πάγκο της, η Φέγενορντ παίζει επιθετικά και εκπροσωπεί το Ολλανδικό ποδόσφαιρο. Επίσης, υπήρχαν οι Λέστερ και Μαρσέιγ, που αποκλείστηκαν στα ημιτελικά αλλά είναι ποιοτικές ομάδες, από δυνατά πρωταθλήματα.

Μπορεί στην αρχή η διοργάνωση να είχε πολλές ομάδες που δεν ήταν εμπορικές, αλλά τώρα στο προσκήνιο έχουν έρθει μεγάλα κλαμπ. Πιστεύω πως θα είναι ένας πολύ ενδιαφέρον τελικός. Η Ρόμα θέλει απεγνωσμένα να κερδίσει ένα τρόπαιο και έχει τον Μουρίνιο, που ξέρει καλά πως να κερδίζει. Θα πήγαινα με τη Ρόμα, αν και σίγουρα η Φέγενορντ μπορεί να κάνει την έκπληξη, ειδικά με τον τρόπο που παίζει».

Διαβάστε ακόμη...