Δήλωση γεμάτη υποκρισία από Αυγενάκη!

Από paok24.com: Ο άνθρωπος που έστησε επιτροπή για να υποβιβάσει τον ΠΑΟΚ, με την εισήγηση για υποβιβασμό του Δικεφάλου να ανακοινώνεται και ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη παιχνίδι στην Τούμπα, μπροστά σε πάνω από 20.000 κόσμου.
Πηγή: paok24.com
Δήλωση γεμάτη υποκρισία από Αυγενάκη!


Ο άνθρωπος που μόνο Μουντιάλ δεν έχει διοργανώσει στην εκλογική του περιφέρεια, ώστε να βολέψει ψηφοφόρους του, συνεχίζει να επιλέγει συγκεκριμένους άξονες επικοινωνίας.
Αυτή την φορά, ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, τοποθετήθηκε για όσα διαδραματίστηκαν το περασμένο Σάββατο(21/5), στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος στο ΟΑΚΑ, ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ. Φυσικά, καμία αναφορά στις ευθύνες της αστυνομίας και την αλόγιστη χρήση χημικών, σε οικογένειες και παιδιά!
«Οι εικόνες που όλοι παρακολουθήσαμε ήταν μαχαιριά στην καρδιά» τόνισε ο υφυπουργός Αθλητισμού, στο περιθώριο της συνέντευξης Τύπου για την υπογραφή Προγραμματικής Σύμβασης αντικατάστασης του συνόλου των ταρτάν του ΟΑΚΑ.

«Αυτοί που έπραξαν όσα έπραξαν είναι οι λίγοι και δεν θα τους επιτρέψουμε να κάνουν τον αθλητισμό μπάχαλο» ξεκαθάρισε ο κ. Αυγενάκης και κατέληξε: «Εμείς είμαστε οι πολλοί και είμαστε εδώ για ένα ΟΑΚΑ σύγχρονο, ασφαλές, καθαρό, προσιτό σε αθλητές και οικογένειες».

Διαβάστε ακόμη...