Μαουρίσιο: «Ο ΠΑΟΚ έχει ιστορία στους τελικούς»

Από paok24.com: Την επιθυμία να κερδίσει και ένα Κύπελλο με τον Παναθηναϊκό, εξέφρασε ο Ζοσέ Μαουρίσιο, έχοντας ήδη κερδίσει δύο με τη φανέλα του ΠΑΟΚ!
Πηγή: paok24.com
Μαουρίσιο: «Ο ΠΑΟΚ έχει ιστορία στους τελικούς»

Μιλώντας για τον τελικό του ερχόμενου Σαββάτου, αλλά και τον αυριανό αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων στην Τούμπα, ο 33χρονος χαφ τόνισε μεταξύ άλλων:

Για τη νίκη εις βάρος του ΠΑΣ Γιάννινα: "Προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε. Για τους παίκτες και την ομάδα. Είμαστε χαρούμενοι για την νίκη. Κυρίως επειδή ήταν το τελευταίο μας παιχνίδι στην Λεωφόρο. Είμαι χαρούμενος για το γκολ που πέτυχα επειδή βοήθησα την ομάδα να κερδίσει. Αλλά τώρα αποτελεί ήδη παρελθόν ο αγώνας αυτός. Πρέπει να συγκεντρωθούμε στα δύο παιχνίδια που μας απομένουν. Είναι δύο δύσκολα παιχνίδια αλλά η ομάδα έχει καλό ρυθμό αυτό το διάστημα και προσπαθούμε παιχνίδι με παιχνίδι να γινόμαστε ακόμα καλύτεροι".

Για τα δύο παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ: "Δεν είναι καθόλου εύκολο να διαχειριστούμε αυτά τα δύο ματς κυρίως γιατί η ομάδα μετά από πολλά χρόνια θα βρεθεί σε τελικό. Επίσης πρέπει να διαχειριστούμε την χαρά μας καθώς η ομάδα πήρε ευρωπαϊκό εισιτήριο μετά από πολλά χρόνια. Είμαστε όμως επαγγελματίες και πρέπει να διαχειριστούμε το μυαλό μας και τα συναισθήματά μας".

Για τον τελικό Κυπέλλου: ¨Τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα. Ο ΠΑΟΚ έχει ιστορία σε τελικούς. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Κέρδισα τρόπαια με τον ΠΑΟΚ και τώρα θέλω να κερδίσω ένα με τον Παναθηναϊκό".

Διαβάστε ακόμη...