Ουάρντα: «Είχα προβλήματα στον ΠΑΟΚ»

Από paok24.com:MVP της σεζόν στην Κύπρο αναδείχτηκε ο Αμρ Ουάρντα που στην τοποθέτηση του αναφέρθηκε και στον ΠΑΟΚ.
Πηγή: paok24.com
Ουάρντα: «Είχα προβλήματα στον ΠΑΟΚ»

Ο Αιγύπτιος σημείωσε ότι στον Δικέφαλο αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα, δεν έπαιζε για μήνες και γι΄αυτό αποφάσισε να φύγει από την Ελλάδα.

«Είμαι ντροπαλός αλήθεια. Σας ευχαριστώ όλους. Έχω λίγο άγχος όμως είμαι πολύ χαρούμενος. Νιώθω σεβασμό για όλους. Νιώθω πολύ καλά εδώ στην Κύπρο νιώθω σαν να είμαι με την οικογένεια μου. Είχα κάποια προβλήματα στον ΠΑΟΚ, δεν έπαιζα για πολύ καιρό, έτσι αποφάσισα να φύγω. Ήρθα στην Ανόρθωση να απολαύσω το ποδόσφαιρο και τη ζωή. Να δουλέψω σκληρά.

Ήρθα και είπα θα κάνω κάτι καλό φέτος. Τώρα είμαστε στις δύο τελευταίες βδομάδες του πρωταθλήματος και έχω ένα τέτοιο βραβεία. Είμαι χαρούμενος. Ήρθα για αυτό και τώρα το έχω. Ευχαριστώ τη φίλη μου, λείπει σήμερα από εδώ γιατί υπήρχε ένα πρόβλημα. 

Eίναι από την Κύπρο. Ο μπαμπάς της είναι από την Αμμόχωστο, η μαμά της από τη Λεμεσό. Με βοήθησε από την πρώτη στιγμή, είναι δίπλα μου, με σέβεται και με έκανε πιο σταθερό. Είναι λίγο "τρελή" όμως οκ. Θέλω να πω και το τονίζω πως σέβομαι κάθε ομάδα. Ξέρετε τι εννοώ. Κάθε ομάδα».

Διαβάστε ακόμη...