Όσκαρ Κουαλιάτα : “Μέχρι το τέλος της εβδομάδας τελειώνει η μεταγραφή του γιου μου”

Ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος για το πρώτο καλοκαιρινό του χτύπημα, καθώς απομένουν τα διαδικαστικά ώστε να προβάρει τα ασπρόμαυρα ο 22χρονος Ουρουγουανός επιθετικός, Νικολάς Κουαλιάτα, ο οποίος ανήκει στην Μοντεβιδέο Γουόντερερς.
Πηγή: thessports.gr
Όσκαρ Κουαλιάτα : “Μέχρι το τέλος της εβδομάδας τελειώνει η μεταγραφή του γιου μου”

Ο πατέρας του Νικολάς Κουαλιάτα, Όσκαρ που είναι βοηθός προπονητή στη Νασιονάλ Μοντεβιδέο και αναφέρθηκε στο ποδοσφαιρικό μέλλον του γιου του, τον ΠΑΟΚ και τον Πάμπλο Γκαρσία.

«Ακόμη δεν έχει υπογράψει ο γιος μου με τον ΠΑΟΚ. Δεν μπορώ να δώσω ακόμα επίσημα συγχαρητήρια στον γιο μου για την μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ, αφού δεν έχουν πέσει οι υπογραφές ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Ο Νικολάς γνωρίζει τον ΠΑΟΚ και την τρέλα που έχουν οι οπαδοί του, όπως και τον Πάμπλο Γκαρσία. Επίσης, γνωρίζει ότι ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα στην Ελλάδα. Απομένουν κάποιες λεπτομέρειες και μέχρι τέλος της εβδομάδας θα έχει ολοκληρωθεί η μεταγραφή του, όμως περισσότερα μπορεί να σας πει ο ατζέντης του.

Έχει χαρακτηριστικά κι αν τα αξιοποιήσει θα κάνει καριέρα. Όλος ο περίγυρος του είναι κοντά του και θα προσπαθώ συνεχώς να τον συμβουλεύω. Είχε κι άλλες προτάσεις πέραν του ΠΑΟΚ ο γιος μου».

Πηγή : Μetropolis 95,5

Διαβάστε ακόμη...