Από 22.000 εισιτήρια ζήτησαν Παναθηναικός και ΠΑΟΚ για τον τελικό

Από sdna.gr: Ολοκληρώθηκε η συνάντηση της ΕΠΟ με Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ για τον τελικό του Κυπέλλου, με τις ομάδες να ζητάνε σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA από 22.000 εισιτήρια.
Πηγή: sdna.gr
Από 22.000 εισιτήρια ζήτησαν Παναθηναικός και ΠΑΟΚ για τον τελικό

Μετά τη συνάντηση που είχε χθες η ΕΠΟ με τη διοίκηση του ΟΑΚΑ, σειρά είχε εκείνη με τους ιθύνοντες του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ, ενόψει του τελικού της 21ης Μαΐου.

Ένα από τα βασικά ζητήματα που συζητήθηκαν ήταν ο αριθμός των εισιτηρίων που θα παραλάβει η κάθε ομάδα. Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA οι δύο φιναλίστ αιτήθηκαν από 22.000 εισιτήρια, ενώ 5.000 εισιτήρια θα έχει η Ομοσπονδία για να καλύψει τις δικές της ανάγκες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι ομάδες τόνισαν πως εφόσον δεν γίνει δεκτό το αίτημά τους για τον συγκεκριμένο αριθμό εισιτηρίων, θέλουν το μίνιμουμ να είναι 17.000, οπότε εικάζεται πως στον τελικό θα υπάρχουν τουλάχιστον περί τους 20.000 φιλάθλους του Τριφυλλιού και του Δικεφάλου.

Σε ό,τι αφορά τις τιμές τους, ζήτησαν τα εισιτήρια να είναι στα 10-15 ευρώ, ενώ τα πιο ακριβά των 25 ευρώ, να μειωθεί η τιμή τους στα 20€, κάτι στο οποίο συμφώνησαν και οι δύο ομάδες.

Από εκεί και πέρα αύριο (5/5) θα υπάρχει νέα σύσκεψη στο ΟΑΚΑ, αυτή τη φορά παρουσία όλων των εμπλεκομένων φορέων, δηλαδή της ΕΠΟ, των ομάδων, αλλά και της αστυνομίας που θα έχει και τον τελευταίο λόγο για τον αριθμό των εισιτηρίων.

Διαβάστε ακόμη...