Αποθεώνουν Μίσιτς στην Κροατία!

Από paok24.com: Αγκαλιά με τον τίτλο της Πρωταθλήτριας Κροατίας βρίσκεται η Ντιναμό Ζάγκρεμπ, καθώς τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος βρίσκεται στο +4 από τη 2η Χάιντουκ Σπλιτ και στο +5 από την Όσιγιεκ!
Πηγή: paok24.com
Αποθεώνουν Μίσιτς στην Κροατία!

Ένα από τα βασικά γρανάζια δε της "μηχανής" της Ντιναμό, είναι ο Γιόσιπ Μίσιτς, ο οποίος έχει καταγράψει 48 συμμετοχές και 3.573 λεπτά συμμετοχής τη φετινή περίοδο!

"Ήρθε στο Μαξιμίρ για να αναστήσει την καριέρα του και έγινε αναντικατάστατος" είναι ο τίτλος σημερινού αφιερώματος της ιστοσελίδας "Sportske Novosti", με τον συντάκτη του κειμένου να πλέκει το εγκώμιο του 27χρονου χαφ, τονίζοντας πως αποτελεί έναν από τους πλέον σταθερούς ποδοσφαιριστές της Ντιναμό, έχοντας απουσιάσει από μόλις τέσσερα παιχνίδια της ομάδας του σε Κροατία και Ευρώπη.

Στο ίδιο ρεπορτάζ, φιλοξενούνται και δηλώσεις του Φέρντο Μίλιν, ο οποίος ήταν βοηθός του Νταμίρ Κρζνάρ στη Ντιναμό και συνεργάστηκε με τον Γιόσιπ Μίσιτς.

"Είναι μαέστρος. Ένας παίκτης που, όπως μου αρέσει να λέω, βλέπει ποδόσφαιρο και κάνει όλους τους παίκτες γύρω του ακόμα καλύτερους. Δεν είναι παίκτης που θα επιδοθεί σε εντυπωσιακές ντρίπλες. Έχει απλές λύσεις για όλα" είναι τα λόγια του Μίλιν, ενώ υπενθυμίζεται η μεγάλη περιπέτεια υγείας του Μίσιτς, από την οποία βγήκε νικητής!

"Ήρθε στη Ντιναμό για να σώσει κατά κάποιον τρόπο την καριέρα του. Οι "Μπλε" του πρόσφεραν χείρα βοηθείας, γιατί κανείς δεν ήξερε σε εκείνο το σημείο, για παράδειγμα ο ΠΑΟΚ στον οποίο έπαιξε το καλύτερο ποδόσφαιρο της καριέρας του, το πότε ο Μίσιτς θα μπορούσε να επιστρέψει σε τοπ επίπεδο" σημειώνεται μεταξύ άλλων!

Διαβάστε ακόμη...