Πάνω από δέκα χρόνια αντίστοιχο σερί…

Από paok24.com: Ο ΠΑΟΚ με την ισοπαλία χθες το βράδυ κόντρα στην ΑΕΚ έφτασε τα 7 συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς να έχει πανηγυρίσει κάποια νίκη. Ο Δικέφαλος νίκησε για τελευταία φορά κόντρα στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ με γκολ του Αντόνιο Τσόλακ.
Πηγή: paok24.com
Πάνω από δέκα χρόνια αντίστοιχο σερί…

Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου έδωσε παιχνίδια τόσο για το πρωτάθλημα, όσο και για το κύπελλο, αλλά και την Ευρώπη, χωρίς να φτάσει στη νίκη, παίρνοντας όμως την πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου, χάρις τις δύο ισοπαλίες απέναντι στον Ολυμπιακό.

Το προηγούμενο αρνητικό σερί κρατούσε από τη σεζόν 2010/11 με προπονητή τότε τον Μάκη Χάβο. Ο ΠΑΟΚ εκείνη την περίοδο είχε συμπληρώσει 7 παιχνίδια χωρίς νίκη, γνωρίζοντας τις ήττες από Παναθηναϊκό, Πανιώνιο, Ξάνθη και ΆΕΚ για το πρωτάθλημα, από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στην Ευρώπη, ενώ είχε και δύο ισοπαλίες με τους Μοσχοβίτες στη Ρωσία και την ΑΕΚ για το κύπελλο.

Κοινός παρανομαστής και στις δύο φορές που οι «ασπρόμαυροι» έκαναν αυτό το αρνητικό σερί ήταν τα ντέρμπι στις εγχώριες διοργανώσεις όσο και τα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Τότε ήταν ντέρμπι με Παναθηναϊκό και ΑΕΚ για πρωτάθλημα και κύπελλο πριν και μετά τις αναμετρήσεις με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ενώ τώρα ήταν ντέρμπι με Παναθηναϊκό, Άρημ ΑΕΚ και Ολυμπιακό, με τις «μάχες» με τη Μαρσέιγ να επιβαρύνουν ακόμα περισσότερο την ομάδα.

Ένα ακόμα κοινό στοιχείο είναι πως και εκείνη τη χρονιά είχε πάρα πολλά παιχνίδια για την ομάδα, που τελείωσε τη σεζόν αγωνιζόμενη σε 55 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, με τον Δικέφαλο φέτος να έχει φτάσει ήδη τα 53, έχοντας μπροστά του ακόμα 5 αναμετρήσεις

Διαβάστε ακόμη...