Κέρδισε τους ξένους σκάουτερ ο σούπερ - Λύρατζης στο Φάληρο

Από sdna.gr: Το SDNA γράφει για την top εμφάνιση και τους...πόντους που πήρε ο 22χρονος δεξιός μπακ του ΠΑΟΚ στον δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιακό.
Πηγή: sdna.gr
Κέρδισε τους ξένους σκάουτερ ο σούπερ - Λύρατζης στο Φάληρο

Κόσμο και κοσμάκη «μαγνήτισε» ο δεύτερος ημιτελικός του Κυπέλλου (Ολυμπιακός Vs ΠΑΟΚ) το βράδυ της Τετάρτης (27/4).

Ουκ ολίγοι ατζέντηδες και σκάουτερ ευρωπαϊκών ομάδων έδωσαν το παρών στο «Γ. Καραϊσκάκης» και παρακολούθησαν δια ζώσης την συναρπαστική αναμέτρηση και την μεγάλη πρόκριση του «Δικεφάλου του Βορρά».

Μεταξύ αυτών που βρέθηκαν στις εξέδρες του φαληρικού γηπέδου, ήταν και ο εκπρόσωπος του μεγάλου μανατζερικού γραφείου «Base Soccer» που διατηρεί στο πελατολόγιό του σπουδαίους ποδοσφαιριστές όπως ο ο άσος της Τότεναμ, Χέουνγκ-μιν Σον, ο αμυντικός της Γιουνάιτεντ, Ραφαέλ Βαράν και τον Τζέιμς Μάντισον της Λέστερ.

Με το ίδιο γραφείο ωστόσο, συνεργάζονται και οι...δικοί μας παίκτες και συγκεκριμένα ο Λευτέρης Λύρατζης και ο Μαντί Καμαρά.

Ο 22χρονος δεξιός μπακ του ΠΑΟΚ έκανε σπουδαίο ματς και συνέβαλε τα μέγιστα για την πρόκριση της ομάδας του στον τελικό του Κυπέλλου.

Κινήθηκε σε υψηλές στροφές τόσο αμυντικά, όσο και επιθετικά, ενώ είχε συμμετοχή στο «χρυσό» - γκολ του Τσόλακ στην παράταση που έστειλε τον ΠΑΟΚ στον...έβδομο ουρανό!

Κι αυτή ακριβώς η «γεμάτη» - εμφάνιση του Λύρατζη καταγράφηκε όχι μόνο από τον εκπρόσωπο του μανατζερικού γραφείου με το οποίο συνεργάζεται, αλλά κι από πολλούς σκάουτερ ξένων ομάδων που έκαναν check in στο «Καραϊσκάκη» και σκοπεύουν να συνεχίσουν το scouting report για το νεαρό μπακ του ΠΑΟΚ.

Από την πλευρά του, ο μανατζερικά «ομόσταβλος», Μαντί Καμαρά, δεν έκανε τη διαφορά στον άξονα της μεσαίας γραμμής σε ένα ακόμα φετινό παιχνίδι του Ολυμπιακού, παρότι πιστώνεται μία ασίστ στον Μασούρα, την οποία δεν μετουσίωσε σε γκολ ο Έλληνας διεθνής μεσοεπιθετικός της πειραϊκής ομάδας.

Διαβάστε ακόμη...