Λοβ: «Θέλω τρεις νίκες ως το τέλος»

Από paok24.com: Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, έκανε εξαιρετική εμφάνιση με 21 πόντους και 5 ασίστ και στις δηλώσεις του, αναφέρθηκε σε πολλά.
Πηγή: paok24.com
Λοβ: «Θέλω τρεις νίκες ως το τέλος»

«Ήταν ένα παιχνίδι που έπρεπε να το κερδίσουμε. Ένιωσα καλά που το κάναμε. Μιλούσαμε όλη την εβδομάδα για τη σημασία του αγώνα αυτού. Προερχόμασταν από ένα κακό αποτέλεσμα και επικεντρωθήκαμε στο παιχνίδι αυτό, γνωρίζοντας τη σημασία του αγώνα και είμαι ικανοποιημένος από τη νίκη σήμερα» ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση.

Ο Λοβ ρωτήθηκε γενικά για τη σεζόν ως τώρα, για την πορεία της ομάδας και γι'αυτό που θα τον κάνει ικανοποιημένο από εδώ και πέρα, λέγοντας... «Χάσαμε πολλά παιχνίδια στο τέλος. Όταν τελειώνει το παιχνίδι δε μπορείς να κάνεις κάτι. Όλοι στα αποδυτήρια όμως έχουμε μιλήσει για αυτά τα παιχνίδια. Συζητάς για ένα χαμένο σουτ, ένα ριμπάουντ, ένα λάθος αλλά αυτό δε βοηθάει. Λέγαμε ότι είναι καλύτερο να χάναμε με μεγάλη διαφορά. Από τη στιγμή που τελείωσε όμως πρέπει να το ξεχάσεις, να πας στην επόμενη μέρα και να μη μείνεις στη χαμένη ευκαιρία. Πρέπει να προχωράς ως επαγγελματίας. Έχουμε τρία παιχνίδια μπροστά μας και για να είμαι ικανοποιημένος, θα πρέπει να κερδίσουμε και τα τρία. Όχι τα δύο. Να μπούμε στα πλέι οφ και από εκεί και πέρα, όλα γίνονται».

Όσο για το αν είναι ικανοποιημένος ο ίδιος από την πορεία της ομάδας και τον εαυτό του; «Για να είμαι ειλικρινής, όχι! Δεν είμαι ικανοποιημένος. Είχαμε πολλά ευκαιρίες, ειδικά στο ΒCL, αλλά δεν το εκμεταλλευτήκαμε. Στο πρωτάθλημα, είχαμε σημαντικά παιχνίδια που στο τέλος δεν κερδίσαμε. Θα ήθελα να τελειώσουμε καλά με τρεις νίκες. Με αυτήν την εικόνα δεν είναι κάτι διαφορετικό ο εαυτός μου, αλλά η δική μου νοοτροπία είναι να συνεχίζω να δουλεύω και να προχωράω παρακάτω».

Τέλος, σε ερώτηση για κάποια διαδικτυακές κριτικές που δέχτηκε από φίλους της ομάδας, είπε: «Οι φίλοι του ΠΑΟΚ δείχνουν πάντα ποιοι είναι. Υπάρχουν κάποιες στιγμές που οι φίλαθλοι που αγαπούν πολυ έντονα την ομάδα, αντιδρούν με τρόπο που δεν είναι και τόσο υποστηρικτικός. Η δική μου δουλειά είναι να επικεντρώνομαι σε αυτούς που αγαπούν τον ΠΑΟΚ, που είναι πάντα κοντά της και στο γήπεδο. Όλα είναι καλά...»

Διαβάστε ακόμη...