Ένας Αμερικανός «θρύλος» για τον υιό Στογιάκοβιτς (pics)

Από paok24.com:Ο γιος του Πρέντραγκ Στογιάκοβιτς, έχει ήδη κάνει το δικό του «θόρυβο» στην άλλη άκρη του Ατλαντικού και φτάνοντας πλέον στην ώρα για να αποφασίσει σε ποιο πανεπιστήμιο θα πάει, οι προτάσεις που έχει, από τα καλύτερα κολλέγια των ΗΠΑ, είναι πολλές.
Πηγή: paok24.com
Ένας Αμερικανός «θρύλος» για τον υιό Στογιάκοβιτς (pics)

Ο Αντρέι Στογιάκοβιτς, έχει μπει στο στόχαστρο των καλύτερων μπασκετικών προγραμμάτων και αυτές τις μέρες, έλαβε πρόταση και από το φημισμένο πανεπιστήμιο του Κεντάκι.

Μάλιστα, όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω, σε μία από τις προπονήσεις αυτές τις μέρες, βρέθηκε ο ίδιος, ο Τζον Καλιπάρι, προκειμένου να τον παρακολουθήσει από κοντά και να κάνει μια κουβέντα μαζί του.

Ο 63χρονος προπονητής, είναι στο πανεπιστήμιο του Κεντάκι από το 2009 και όπως φαίνεται, ο γιος του Πέτζα, αποτελεί έναν από τους στόχους του για τα επόμενα χρόνια.

Ο Αντρέι μαζί με την οικογένεια του, αναμένεται να γνωστοποιήσουν την απόφαση τους μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι στην περσινή offseason, που είχε βρεθεί στην Ελλάδα, συμμετείχε σε κάποιες προπονήσεις με το εφηβικό του ΠΑΟΚ. Η «φήμη» που έχει φτιάξει όμως, ήδη στις ΗΠΑ, αναμένεται να τον φέρει σε κάποιο από τα κορυφαία κολλέγια της χώρας...

Διαβάστε ακόμη...