Κούρτιτς: “Είναι στο χέρι μας να επιστρέψουμε στις νίκες”

Από paok24.com: Ο μέσος του ΠΑΟΚ, μετά την ήττα από τον Άρη, τόνισε ότι οι συνεχόμενοι αγώνες δεν πρέπει να αποτελούν δικαιολογία και ότι ο Δικέφαλος όπως το έχει ξανακάνει μέσα στη σεζόν, έτσι και αυτή τη φορά μπορεί να αντιστρέψει την κατάσταση να πετύχει ο ΠΑΟΚ τους στόχους προς το τέλος της σεζόν.
Πηγή: paok24.com
Κούρτιτς: “Είναι στο χέρι μας να επιστρέψουμε στις νίκες”

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάσμιν Κούρτιτς στην κάμερα της NOVA:

Για τα λεγόμενα Λουτσέσκου ότι ο ΠΑΟΚ δεν είχε την απαιτούμενη συγκέντρωση:

Αυτό που έχω να πω εγώ ότι ο αντίπαλος έκανε περισσότερα πράγματα από εμάς και πήρε μία δίκαιη νίκη. Παίζουμε εδώ και καιρό κάθε 3 ημέρες, αλλά αυτό δεν είναι δικαιολογία. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για όλα τα παιχνίδια και χαίρομαι όταν παίζουμε σημαντικά και μεγάλα παιχνίδια.

Εάν ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος για το τέλος της σεζόν μετά το ωραίο και μεγάλο ευρωπαϊκό ταξίδι:

Είναι δύσκολο να παίζεις κάθε τρεις ημέρες. Μπορεί μερικές φορές να χάσουμε τη συγκέντρωση, αλλά πρέπει να το αντιμετωπίσουμε. Είμαι δυνατός όπως και όλη ομάδα και περιμένει αυτά τα μεγάλα παιχνίδια. Οι 4 ήττες ήταν σκληρές και μας πόνεσαν, αλλά πρέπει να αντιδράσουμε στο επόμενο παιχνίδι.

Για τη συνέχεια που έρχεται με τον αγώνα με τον Ολυμπιακό:

Από εμάς εξαρτάται εάν είμαστε χαρούμενοι ή όχι στο τέλος της σεζόν. Εάν θα πετύχουμε τους στόχους μας ή όχι. Όλα εξαρτώνται από εμάς. Από τον τρόπο που προπονούμαστε, από τον τρόπο που παίζουμε. Εμείς θα καθορίσουμε την τύχη μας.

Διαβάστε ακόμη...