Κρέσπο: «Στεναχωρημένοι αλλά περήφανοι, δεν άξιζε τέτοιο αποκλεισμό ο ΠΑΟΚ»

Από sdna.gr: Παιχνίδι λεπτομερειών για τον Χοσέ Άνχελ Κρέσπο, ο οποίος μίλησε στο SDNA για το δικό του λάθος, τη στεναχώρια που τους αφήνει ο αποκλεισμός αλλά και τα όσα τους είπε ο Ραζβάν Λουτσέσκου στα αποδυτήρια...
Πηγή: sdna.gr
Κρέσπο: «Στεναχωρημένοι αλλά περήφανοι, δεν άξιζε τέτοιο αποκλεισμό ο ΠΑΟΚ»

«Το αποτέλεσμα του αγώνα δεν είναι δίκαιο. Δεν αξίζαμε να αποκλειστούμε από την διοργάνωση, ειδικά με αυτόν τον τρόπο. Σίγουρα αξίζαμε κάτι καλύτερο από αυτό φέτος την Ευρώπη. Οι μικρές λεπτομέρειες ήταν με το μέρος της Μαρσέιγ, που είναι μια ομάδα με μεγάλη ποιότητα ειδικά από το κέντρο και μπροστά. Πιστεύω ότι παίξαμε πολύ καλά, φτιάξαμε πολλές ευκαιρίες, είχαμε τις στιγμές μας στο ματς, γνωρίζαμε ότι θα είναι πολύ δύσκολο αλλά δείξαμε ένα πολύ καλό πρόσωπο» ανέφερε στο πρώτο του σχόλιο μετά το τέλος του αγώνα ο Ισπανός.

Σε ερώτηση για το που κρίθηκε το παιχνίδι, τόνισε: «Νομίζω ότι η διαφορά ήταν στις λεπτομέρειες. Ίσως επειδή έχασα μια μπάλα στο κέντρο του γηπέδου και από αυτό σκόραραν. Κλέψαμε αρκετές φορές τη μπάλα κοντά στη δική τους περιοχή, αλλά εμείς δεν σκοράραμε. Είχαμε αρκετές ευκαιρίες. Ίσως ήταν και η διαφορά ποιότητας. Πιστεύω ότι κάναμε μια πολύ καλή εμφάνιση και αξίζαμε περισσότερα».

Μιλώντας για τη γεύση που αφήνει στην ομάδα του Δικεφάλου η ευρωπαϊκή πορεία, ανέφερε: «Για να είμαι ειλικρινής, νομίζω ότι το επόμενο διάστημα, η γεύση που μας άφησε η ευρωπαϊκή μας πορεία θα είναι καλή. Θα είμαστε περήφανοι για τα όσα πετύχαμε, ότι φτάσαμε στο σημείο να σκεφτόμαστε τους ημιτελικούς. Τώρα είναι δύσκολο. Νιώθουμε στεναχωρημένοι επειδή δείξαμε πως μπορούσαμε να περάσουμε. Επιπλέον, είδαμε την υποστήριξη των φιλάθλων μας. Τελείωσε το παιχνίδι και αυτοί έμειναν εκεί και μας υποστήριξαν, ακόμα κι αν είχαμε χάσει το παιχνίδι. Αυτό μας κάνει να αισθανόμαστε ακόμα πιο στεναχωρημένοι. Ωστόσο, κάναμε ένα βήμα πιο μπροστά φέτος και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και την επόμενη χρονιά».

 

Για το αν τους είπε κάτι ο Λουτσέσκου μετά το παιχνίδι; «Δεν προλάβαμε να μιλήσουμε αρκετά, ωστόσο, μας είπε πως πρέπει να είμαστε περήφανοι για τους εαυτούς μας. Πριν το παιχνίδι μας είπε ότι η πρόκριση θα κριθεί σε μικρές λεπτομέρειες και πως ο Θεός θα είναι μαζί μας. Νομίζω ότι ο Θεός τελικά δεν ήταν με εμάς, επειδή αν ήταν, θα σκοράραμε δύο ή τρία γκολ. Σε κάθε περίπτωση, όπως σας είπα και πριν, πιστεύω ότι σε λίγες ημέρες θα νιώθουμε καλά για τα όσα πετύχαμε. Τώρα νιώθουμε στεναχωρημένοι για το αποτέλεσμα, αλλά περισσότερο για τους οπαδούς μας και τη φανταστική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν, και το ότι εμείς δεν καταφέραμε να τους δώσουμε αυτό που άξιζαν». 

Η συνέχεια θα βρει τον ΠΑΟΚ στο Χαριλάου δεδομένου πως επιστρέφει στις εγχώριες διοργανώσεις, αρχής γενομένης από το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Άρη. Πόοσ εύκολη θα είναι η μετάβαση για τον ΠΑΟΚ; «Είναι δύσκολο, γιατί αγωνιζόμαστε σε λίγες μόνο ημέρες, μετά από δυνατό παιχνίδι. Πρέπει να κάνουμε την αποθεραπεία μας και να σκεφτούμε για την Κυριακή. Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για εμάς αυτό της Κυριακής, γιατί θέλουμε να τερματίσουμε στην δεύτερη θέση του πρωταθλήματος. Έχουμε πολλά παιχνίδια μπροστά μας, αρκετά ντέρμπι και φυσικά τους ημιτελικούς του Κυπέλλου. Αλλά έχουμε ένα πολύ καλό ρόστερ, και νομίζω θα είμαστε έτοιμοι».

Διαβάστε ακόμη...