Κρύφτηκαν ξανά οι υπάλληλοι του Μαρινάκη!

Απο paok24.com: Σε Αθήνα αλλά και σε Θεσσαλονίκη...
Πηγή: paok24.com
Κρύφτηκαν ξανά οι υπάλληλοι του Μαρινάκη!

Χθες, η εφημερίδα "Τα Νέα", ιδιοκτησίας Βαγγέλη Μαρινάκη, κυκλοφόρησε με βασικό θέμα ένα άκρως συκοφαντικό και χωρίς καμία δόση αλήθειας ρεπορτάζ για τον Ιβάν Σαββίδη, κατηγορώντας τον πως προσφέρει βοήθεια στους ρωσόφωνους αυτονομιστές του Ντονπάς, δίνοντάς τους 20 αυτοκίνητα μεταφοράς προσωπικού και 14 ηλεκτρογεννήτριες!

Βέβαια, η αλήθεια έλαμψε κατά τη διάρκεια της ημέρας, καθώς αποδείχθηκε πως ο Ιβάν Σαββίδης και ο Σύνδεσμος Ελλήνων της Ρωσίας έστειλαν ανθρωπιστική βοήθεια στην αποκλεισμένη Μαριούπολη, προσφέροντας μεταξύ άλλων τρόφιμα, 20 οχήματα, μία υδροφόρα χωρητικότητας 30 τόνων πόσιμου νερού και 14 γεννήτριες.

Όπως ήταν φυσικό, η εφημερίδα "Τα Νέα" δεν έχει σήμερα την παραμικρή αναφορά στο πρωτοσέλιδό της για τον Ιβάν Σαββίδη, με τους υπαλλήλους – συνεργάτες του Βαγγέλη Μαρινάκη σε Αθήνα αλλά και Θεσσαλονίκη που αναπαρήγαγαν το όλο θέμα, να κρύβονται για μία ακόμα φορά!

Έτσι, σύντομα θα κληθούν ορισμένοι να ζητήσουν – για πολλοστή φορά τα τελευταία χρόνια – συγγνώμη από τον πρόεδρο και μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ, με τον πόλεμο λάσπης και εντυπώσεων εις βάρος του να έχει φυσικά συνέχεια...

Διαβάστε ακόμη...