Προβάλλουν Μαρσέιγ γιατί…θα προκριθεί

Από paok24.com: Στηρίζονται στην πρόκριση των Μασσαλών στην Γαλλία
Πηγή: paok24.com
Προβάλλουν Μαρσέιγ γιατί…θα προκριθεί

Στην Γαλλία προέκυψε εκ νέου ζήτημα σχετικά με την τηλεοπτική προβολή στους αγώνες των Μαρσέιγ και Λυών, στην προημιτελική φάση των Conference και Europa League αντίστοιχα.

Το κανάλι «W9» είχε αποφασίσει την προηγούμενη εβδομάδα, να προβάλλει το Μαρσέιγ – ΠΑΟΚ, την ώρα που η Λυών έδινε την δικής της μονομαχία με την Γουέστ Χαμ, για το Europa League. Κάτι το οποίο είχε προκαλέσει και την αντίδραση των ανθρώπων της Λυών, για το γεγονός πως θα έπρεπε να υπάρχει ταυτόχρονη κάλυψη όπως υποστήριζαν.

Το εν λόγω κανάλι αποφάσισε και πάλι να δείξει το ίδιο ζευγάρι και τον αγώνα της Τούμπας. Κάτι το οποίο κλήθηκε να υποστηρίξει ο γενικός διευθυντής προγραμμάτων στις πλατφόρμες και τον αθλητισμό του ομίλου M6(όπου ανήκει το W9), Frédéric de Vincelles, ο οποίος σημείωσε:

«Ανάμεσα στην ισοπαλία της Λυών στο πρώτο παιχνίδι και στην νίκη της Μαρσέιγ, δεν υπάρχει τεράστια διαφορά, αλλά πιστεύουμε ότι η Μαρσέιγ είναι σε καλή θέση για να προκριθεί και θέλουμε να «ζωντανέψουμε» στον τηλεοπτικό αέρα, αυτήν την πρόκριση, ακόμα κι αν προφανώς ελπίζουμε ότι και η Λυών θα προκριθεί» ενώ σχετικά με την διαφορά στο κύρος των διοργανώσεων συμπλήρωσε:

«Είναι σημαντικό για εμάς να προωθήσουμε και αυτή τη διοργάνωση. Όσο περισσότερο μιλάμε γι' αυτό, τόσο περισσότερο αυξάνεται σε αξία.Επιλέγοντας αυτό δίνουμε αξία σε έναν διαγωνισμό για τον οποίο αγοράσαμε τα σχετικά ακριβά δικαιώματα.»

Αξίζει να σημειωθεί πως τον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων, υπολογίζεται πως τον παρακολούθησαν 1,5 εκατομμύριο άνθρωποι.

Διαβάστε ακόμη...