Μετά την κατακραυγή θυμήθηκε τον ΠΑΟΚ ο Αυγενάκης!

Από sdna.gr: Τι κι αν ο ΠΑΟΚ πήρε την Πέμπτη τεράστια πρόκριση για τους «8» της Ευρώπης;
Πηγή: sdna.gr
Μετά την κατακραυγή θυμήθηκε τον ΠΑΟΚ ο Αυγενάκης!

Ο Λευτέρης Αυγενάκης είχε... ξεχάσει να δώσει συγχαρητήρια στον Δικέφαλο του Βορρά, κάτι που έκανε σήμερα με τεράστια καθυστέρηση και ύστερα από την γενική κατακραυγή για την «παράλειψή» του.
Ο Λευτέρης Αυγενάκης έχει δώσει εδώ και καιρό διαπιστευτήρια για τα πιστοποιητικά φρονημάτων του, όμως παράλληλα παραμένει Υφυπουργός Αθλητισμού και ως εκ τούτου θα έπρεπε, έστω για το τυπικό της υπόθεσης, να συγχαρεί τον ΠΑΟΚ για τη μεγάλη του πρόκριση στα προημιτελικά του Conference League.

Αντ' αυτού, ο Αυγενάκης απλά... ξέχασε να πει έστω ένα μπράβο στον Δικέφαλο του Βορρά, με αποτέλεσμα να υπάρξει γενική κατακραυγή γι' αυτήν του την «αστοχία».

Με χαρακτηριστική καθυστέρηση, λοιπόν, και αντιλαμβανόμενος πως υπέπεσε σε φάουλ περιωπής, ο Υφυπουργός Αθλητισμού της χώρας θυμήθηκε δυο μέρες μετά να συγχαρεί την ομάδα του Λουτσέσκου, μιλώντας στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ.

Μάλιστα ήταν αρκετά γαλαντόμος, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

«Μία νίκη για το ελληνικό ποδόσφαιρο που ήρθε μέσα από τον ΠΑΟΚ. Ευχόμαστε να πάει ακόμα καλύτερα και ακόμα ψηλότερα. Είναι καλό για την ομάδα αλλά και για το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Διαβάστε ακόμη...