Τολιόπουλος: «Να βρούμε κι άλλες μεγάλες νίκες - 'Ενταση της στιγμής, δεν πρόσβαλα κάποιον»

Από sdna.gr:Ο Βασίλης Τολιόπουλος ήταν ο πρωταγωνιστής της τελευταίας περιόδου για τον ΠΑΟΚ στη νίκη επί του Ηρακλή στο Ιβανώφειο.
Πηγή: sdna.gr
Τολιόπουλος: «Να βρούμε κι άλλες μεγάλες νίκες - 'Ενταση της στιγμής, δεν πρόσβαλα κάποιον»

Ο Έλληνας γκαρντ, ο οποίος είχε 14 πόντους, πέτυχε τρία σερί καθοριστικά τρίποντα στα τελευταία λεπτά του αγώνα -συνολικά είχε 4/7- δίνοντας στον ΠΑΟΚ απόσταση ασφαλείας.

«Ημασταν αρκετά συγκεντρωμένοι στο στόχο μας, που ήταν να πάρουμε τη νίκη. Αμυντικά υπήρχε προσήλωση στο πλάνο μας, επιθετικά ακολουθήσαμε τις οδηγίες του προπονητή μας, στο τέλος βάλαμε μεγάλα σουτ και καταφέραμε να κερδίσουμε πιο άνετα από όσο περιμέναμε. Θέλαμε να νικήσουμε για να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας» είπε σε δηλώσεις του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Τολιόπουλος και συνέχισε:

«Όταν παίζω λειτουργώ περισσότερο αυθόρμητα. Δε σκέφτηκα την ώρα των σουτ, ήταν και τα τρία στο τελείωμα του χρόνου, οπότε έπρεπε να σουτάρω. Νομίζω έκανα τη σωστή επιλογή, ευτυχώς μπήκαν τα τρίποντα! Μου αρέσει να σκοράρω, είμαι τέτοιος παίκτης, δεν μπορώ να το κρύψω! Η ομάδα μου, βέβαια, χρειάζεται περισσότερο την οργάνωση από μένα και αυτό προσπαθώ να κάνω».

Για τον πανηγυρισμό του: «Πανηγύρισα τα τρίποντα που έβαλα, πανηγύρισα για την ομάδα μου, ήταν η ένταση της στιγμής, τίποτα άλλο! Δεν έκανα καμία χειρονομία, δεν έβρισα, δεν πρόσβαλα κάποιον».

Για τις εκτός έδρας νίκες: «Τα θετικά αποτελέσματα μακριά από την έδρα μας ήταν αυτά που μας έλειπαν από την αρχή της σεζόν. Έχουμε, πλέον, τρεις συνεχείς εκτός έδρας νίκες και μάλιστα δύσκολες, γεγονός που είναι σημαντικό για την πορεία της ομάδας. Με αυτές νιώθουμε λίγο πιο άνετα και μας φεύγει η πίεση που είχαμε τόσο καιρό επειδή δεν κερδίζαμε».

«Ήμασταν ένα καινούργιο σύνολο στο ξεκίνημα της χρονιάς, προσπαθούσαμε σκληρά να βρούμε τη 'χημεία' μας. Αργήσαμε λίγο να το κάνουμε, συμβαίνουν αυτά στις ομάδες. Χαίρομαι που φαίνεται τώρα ότι έχουμε βρει τον τρόπο να... περπατάμε αγωνιστικά καλύτερα. Θέλουμε να κάνουμε έναν αποδοτικότερο, σε σχέση με τον πρώτο, δεύτερο γύρο. Θέλουμε να βρούμε και άλλες μεγάλες νίκες και να καταφέρουμε να τερματίσουμε στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας».

Διαβάστε ακόμη...