Τρεις δύσκολες φάσεις, όλες υπέρ της ΑΕΚ

Από paok24.com : Ο ΠΑΟΚ δεν έχασε ούτε χθες από την ΑΕΚ, παίζοντας για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, με παίκτη λιγότερο, με την αποβολή του Τσιγγάρα να έρχεται πολύ νωρίς.
Πηγή: paok24.com
Τρεις δύσκολες φάσεις, όλες υπέρ της ΑΕΚ

Μία φάση, που στην αρχή ο διαιτητής, τον τιμώρησε με κίτρινη κάρτα, αλλά μετά την υπόδειξη του VAR και το δικό του έλεγχο, την αναβάθμισε σε κόκκινη, αφήνοντας με 10 παίκτες τον ΠΑΟΚ. Μία δύσκολη φάση, που σηκώνει διαφορετικές ερμηνείες από τον καθένα. Απόφαση που παίρνεται με το «πνεύμα» του νόμου αρχικά και στη συνέχεια, μετά τον έλεγχο στο VAR, ο παίκτης αποβάλλεται με το «γράμμα» του νόμου. Σε κάθε περίπτωση, η απόφαση, πήγε υπέρ της ΑΕΚ.

Ακολούθησε η φάση της ανατροπής του Άκπομ από τον Βράνιες, πριν την εύστοχη εκτέλεση φάουλ του Κούρτιτς. Κι εδώ, μία πολύ δύσκολη απόφαση… Όπως βλέπετε από τη φωτογραφία, την ώρα της παράβασης, τα πόδια του επιθετικού του ΠΑΟΚ, πατούν εντός περιοχής, αλλά το σημείο που τον βρίσκει ο αμυντικός της ΑΕΚ, είναι οριακά εκτός. Πάλι 50-50 απόφαση, πάλι υπέρ της ΑΕΚ, αφού δεν καταλογίστηκε πέναλτι, άσχετα αν ο Κούρτιτς στη συνέχεια, κατάφερε να ισοφαρίσει με εκτέλεση φάουλ.

Η τρίτη δύσκολη φάση, ήταν στο τέλος, πάλι με πρωταγωνιστές Άκπομ και Βράνιες. Ο επιθετικός του ΠΑΟΚ πέφτει εντός περιοχής, με τον αμυντικός της ΑΕΚ να έχει προσπαθήσει να τον σταματήσει, αλλά τόσο ο Φάμπρι όσο και ο VAR, δεν είδαν κάποια παράβαση, θεωρώντας ότι το κράτημα του Βράνιες, δεν ήταν τέτοιο που δεν επέτρεψε στον Άκπομ, να φτάσει απέναντι από τον τερματοφύλακα της ΑΕΚ. Και εδώ, σε μία δύσκολη φάση, η απόφαση πήγε υπέρ των γηπεδούχων.

Διαβάστε ακόμη...