Γεύμα και κοπή Βασιλόπιτας για το Βόλεϊ Ανδρών!

Απο acpaok.gr: Γεύμα σε συνδυασμό με την κοπή της Βασιλόπιτας, πραγματοποίησε στο «Γλυκό μ' αλάτι», το τμήμα Βόλεϊ Ανδρών του ΠΑΟΚ.
Πηγή: acpaok.gr
Γεύμα και κοπή Βασιλόπιτας για το Βόλεϊ Ανδρών!

Όλη η Οικογένεια το ανδρικού βολεϊκού ΠΑΟΚ, τίμησε όπως και κάθε χρόνο το έθιμο της Βασιλόπιτας, μέσα σ' ένα εξαιρετικό κλίμα με πολλά χαμόγελα και... πειράγματα.

Η μικρή αυτή εκδήλωση, άνοιξε με τον λόγο του Αντιπροέδρου του ΤΑΠ ΠΑΟΚ, Κώστα Παϊσιάδη, ο οποίος έκανε έναν μικρό αγωνιστικό απολογισμό, συγχαίροντας τους παίκτες του Δικεφάλου για την πορεία του σε όλες τις διοργανώσεις.

Στην συνέχεια, τον λόγο πήρε το επίλεκτο μέλος του ΠΑΟΚ και Στρατηγός ε.α, κ. Φράγκος Φραγκούλης, ο οποίος στον ίδιο τόνο, μοίρασε τα συγχαρητήρια του για την μέχρι πορεία της ομάδας σε όλες τις διοργανώσεις, ευχόμενος μία ανάλογη συνέχεια.

Το φλουρί της Βασιλόπιτας έπεσε στον Οργανισμό ΠΑΟΚ, κάτι το οποίο θεωρήθηκε μεγάλη τύχη για την φετινή χρονιά, η οποία έχει εξελιχθεί σε όνειρο.

Το τμήμα Βόλεϊ Ανδρών του ΠΑΟΚ ευχαριστεί το «Γλυκό μ' αλάτι», για την άψογη εξυπηρέτηση και προσφορά σε ότι τους ζητήθηκε.

Το «Γλυκό μ' αλάτι» βρίσκεται στην Παπαδάκη 25 στην Θεσσαλονίκη, με τηλέφωνο επικοινωνίας: 2311242982

Καλή χρονιά!

Διαβάστε ακόμη...