Γιάννης Καλμαζίδης: Ο προπονητής ξεπέρασε τον... παίκτη!

Από sdna.gr : Ο Γιάννης Καλμαζίδης οδηγεί την ανδρική ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ στο κυνήγι των εγχώριων τίτλων, με τον Ελληνοσουηδό τεχνικό να σπάει ένα προσωπικό του ρεκόρ, στην αναμέτρηση κόντρα στον Φίλιππο.
Πηγή: sdna.gr
Γιάννης Καλμαζίδης: Ο προπονητής ξεπέρασε τον... παίκτη!

Ο ΠΑΟΚ τερμάτισε στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα στη regular season και μπαίνει με ανεβασμένη ψυχολογία στην τελική φάση του πρωταθλήματος της Volley League, φιλοξενώντας στην 1η αγωνιστική την Κηφισιά (26/02), στο PAOK Sports Arena.

Για τον Γιάννη Καλμαζίδη, το νικηφόρο πέρασμα του ΠΑΟΚ από τη Βέροια, αποτελούσε ένα ξεχωριστό ματς στην καριέρα του, καθώς η προπονητική πλευρά του, υπερίσχυσε του αθλητή!

Συγκεκριμένα ο Ελληνοσουηδός προπονητής, συμπλήρωσε στην εκτός έδρας νίκη κόντρα στον Φίλιππο Βέροιας 127 συμμετοχές στον πάγκο του Δικεφάλου, εν αντιθέσει με 126 συμμετοχές που είχε καταγράψει κατά τη περίοδο 1994-1999 που διετέλεσε αθλητής του συλλόγου.

Το όνομα του άλλωστε έχει συνδεθεί άρρηκτα με τις επιτυχίες της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του ΠΑΟΚ, καθώς τις χρονιές που ήταν στο τιμόνι η ομάδα ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί εις διπλούν και μάλιστα, πανηγύρισε το πρώτο νταμπλ της ιστορία της.

Διαβάστε ακόμη...