Ισόπαλος ο Δικέφαλος στο Ποσειδώνιο!

Από acpaok.gr : Η ομάδα πόλο γυναικών του ΠΑΟΚ, υποδέχθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 9 Φεβρουαρίου 2022 στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο τον Νηρέα Χαλανδρίου, με τον οποίο αναδείχθηκε ισόπαλη με 9-9.
Πηγή: acpaok.gr
Ισόπαλος ο Δικέφαλος στο Ποσειδώνιο!

Στο πρώτο οκτάλεπτο, ο ΠΑΟΚ διατήρησε τον έλεγχο και δεν άργησε να πάρει το προβάδισμα, με την περίοδο να ολοκληρώνεται με 3-2 σκορ.

Στο δεύτερο οκτάλεπτο, οι "ασπρόμαυρες" άνοιξαν τη διαφορά στα +2 γκολ (4-2), ωστόσο, ένα μικρό κενό διάστημα, τους στοίχισε το προβάδισμα, καθώς έδωσαν το δικαίωμα στις αντίπαλες να ισοφαρίσουν σε 4-4 και να περάσουν μπροστά στο σκορ, διαμορφώνοντας το 4-5, που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στο τρίτο οκτάλεπτο, οι «ασπρόμαυρες», έχοντας ανεβάσει ξανά το ρυθμό τους, πορεύτηκαν ισόαπλες μέχρι το 6-6, ενώ, το εύστοχο γκολ της Λασκαρίδου σε κερδισμένο πέναλτι έδωσε και πάλι το προβάδισμα στον ΠΑΟΚ με 7-6, σκορ με το οποίο έληξε η τρίτη περίοδος.

Στο τέταρτο οκτάλεπτο, δύο λάθη στην άμυνα των «ασπρόμαυρων» επέτρεψαν στον Νηρέα να προηγηθεί με 7-8. Η συνέχεια βρήκε τον ΠΑΟΚ να ισοφαρίζει σε 8-8 και τις αντίπαλες να αντιδρούν, απαντώντας με το 8-9. Οι «ασπρόμαυρες» δεν το άφησαν έτσι..., ισοφαρίζοντας άμεσα σε 9-9, το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Πλέον, ο ΠΑΟΚ στρέφει την προσοχή του στο παιχνίδι με τον Ηλυσιακό, τον οποίο και υποδέχεται την Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2022 στο Εθνικό Κολυμβητήριο.

ΠΑΟΚ - Νηρέας Χαλανδρίου: 3-2, 1-3, 3-1, 2-3

Διαβάστε ακόμη...