Πελεκίδης: «Ο σημαντικότερος τίτλος, τώρα πάμε για το νταμπλ!»

Από sdna.gr:Ο Δημήτρης Πελεκίδης συνεχάρη την ομάδα του για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος, επισημαίνοντας πως είναι από τους σημαντικότερους τίτλους των τελευταίων ετών, δίνοντας παρλάλληλα το σύνθημα για τη συνέχεια: «Θα προετοιμαστούμε για να διεκδικήσουμε το νταμπλ!»
Πηγή: sdna.gr
Πελεκίδης: «Ο σημαντικότερος τίτλος, τώρα πάμε για το νταμπλ!»

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε μεταξύ άλλων:

Για την κατάκτηση του Κυπέλλου: «Καταφέραμε και πήραμε μια σημαντική νίκη. Στα χρόνια που είμαι εδώ είναι το σημαντικότερο που έχουμε καταφέρει».

Αναφορικά με την επίτευξη του νταμπλ: «Το Κύπελλο ήταν ο πρώτος στόχος χρονικά. Στόχος όμως είναι το νταμπλ. Η ομάδα έχει εξελιχθεί πολύ τα τελευταία πέντε χρόνια. Θα προετοιμαστούμε για να διεκδικήσουμε το νταμπλ».

Για την MVP της αναμέτρησης, Εμμανουέλα Τσικνάκη: «Τα εύσημα σίγουρα πάνε στην Εμμανουέλα Τσικνάκη. Θα πρέπει να ξέρουμε όμως ότι είναι σε συνάρτηση με την άμυνα».

Σχετικά με τις νέες προσθήκες του ΠΑΟΚ: «Οι αθλήτριες έχουν έρθει τον τελευταίο μήνα, οπότε αντιλαμβάνεστε το να προσαρμοστεί μια αθλήτρια είναι δύσκολο. Μπήκαν όμως γρήγορα και μας βοηθήσαν τα μέγιστα. Νομίζω ότι θα πάμε πάρα πολύ καλά».

Για την αντίπαλο του ΠΑΟΚ: «Αξίζουν συγχαρητήρια και στην ομάδα της Νέας Ιωνίας, είναι αμιγώς ελληνική ομάδα. Οι ισορροπίες αλλάζουν όμως εκεί που έπρεπε βγάλαμε το πρόσωπο που έπρεπε και πήραμε το Κύπελλο που ήταν ο απόλυτος στόχος».

Διαβάστε ακόμη...