ΠΑΟΚ-ΟΑ Χανίων

Από acpaok.gr: Για την 10η αγωνιστική της Α1 Μπάσκετ γυναικών, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στο PAOK Sports Arena, το Σάββατο 29 Ιανουαρίου και ώρα 14:30, τον ΟΑ Χανίων.
Πηγή: acpaok.gr
ΠΑΟΚ-ΟΑ Χανίων

Ο ΠΑΟΚ επιστρέφει σε αγωνιστικές υποχρεώσεις μετά από καιρό, παίζοντας το πρώτο του παιχνίδι για το νέο έτος, το οποίο θέλει να συνοδέψει με νίκη.

Οι «ασπρόμαυρες» προέρχονται από σημαντικό «διπλό» επί της Δάφνης Αγ. Δημητρίου με 74-79, και ξεκινούν τον δεύτερο γύρο έχοντας ως στόχο να τερματίσουν όσο ψηλότερα γίνεται.

Απέναντι τους, ο ΟΑ Χανίων, ο οποίος κάνει την δική του προσπάθεια στο πρωτάθλημα. Οι «Κρητικές» προέρχονται από ήττα από τον Παναθηναϊκό με 73-39, η οποία έβαλε «στοπ» στο θετικό σερί των δύο αγώνων.

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί μέσω του AC PAOK TV.

Για το παιχνίδι κόντρα στον ΟΑ Χανίων, η αρχηγός της ομάδας, Ρένια Καρλάφτη, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Επανερχόμαστε μετά από αρκετό καιρό στους αγώνες και μετά από μία δύσκολη περίοδο για την ομάδα. Υποδεχόμαστε τα Χανιά, έχουμε προπονηθεί και προετοιμαστεί κατάλληλα, και είμαστε έτοιμες να παλέψομε για να πάρουμε τη νίκη!».

Διευκρινήσεις σχετικά με τα εισιτήρια...

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ: 5€

Για τους κατόχους διαρκείας, η είσοδος θα είναι ελεύθερη με την επίδειξη της κάρτας.

Βάσει των νέων μέτρων, σχετικά με την μέγιστη χωρητικότητα των γηπέδων (10%), θα εκδοθεί συγκεκριμένος αριθμός εισιτηρίων.

Βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας KYA3117/16.07.2021, ο κάτοχος εισιτηρίου θα πρέπει απαραιτήτως να φέρει την αστυνομική ταυτότητα ή οποιοδήποτε αποδεικτικό έγγραφο ταυτοποίησης καθώς και το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης από κορωνοϊό Covid-19 (έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή).

Οι ανήλικοι άνω των δώδεκα (12) και έως δεκαεπτά (17) ετών θα πρέπει να προσκομίσουν PCR Test εντός εβδομήντα δύο (72) ωρών ή Rapid Test εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών προ της διεξαγωγής του αγώνα, ενώ οι ανήλικοι έως και δώδεκα (12) ετών θα πρέπει να προσκομίσουν αρνητικό Self Test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.

Διαβάστε ακόμη...