Τέσσερις και σήμερα για μεταγραφές

Από paok24.com: Ο ΠΑΟΚ είχε αρκετούς στόχους σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο. Τέσσερις ημέρες πριν ολοκληρωθεί για την Ελλάδα, ο απολογισμός δείχνει:
Πηγή: paok24.com
Τέσσερις και σήμερα για μεταγραφές

Έφυγαν από την ομάδα οι: Σφιντέρσκι, Ροντρίγκο, Καγκάβα, Κωνσταντέλιας και φεύγει ο Νινούα που βέβαια και να επέστρεφε θα έπαιζε στον ΠΑΟΚ Β.

Ο ΠΑΟΚ απέκτησε: Τον Σάστρε, είναι έτοιμος να ανακοινώσει τον Σοάρες, ενώ επέστρεψαν από δανεισμό οι Τσόλακ και Ζαμπά.

Εξ αρχής και παρά το ότι το Ζοσέ Μπότο δεν παρουσιάστηκε και δεν ανέλυσε το πλάνο και τους στόχους που ο ΠΑΟΚ έθεσε, ήταν γνωστό ότι μεταγραφικά η ομάδα έψαχνε και έναν ακόμη μεσοεπιθετικό. Είτε δεκάρι που παίζει πίσω από τον φορ, είτε έναν εξτρέμ που ίσως θα έπαιζε και στον άξονα.

Αυτή είναι η μεγάλη εκκρεμότητα, εκεί έχει πέσει όλο το βάρος και γι' αυτή την περίπτωση υπάρχει μεγάλη αγωνία αν μέχρι τη Δευτέρα υλοποιηθεί η συγκεκριμένη κίνηση.

Από εκεί και πέρα ο ΠΑΟΚ έχει δεχθεί κρούσεις για παίκτες του (μεταξύ των οποίων και οι Εσίτι, Μουργκ, Βαρέλα) και σίγουρα οι τελευταίες ημέρες θα είναι γεμάτες διαπραγματεύσεις, χωρίς κανείς να είναι σίγουρος για τα τελικά αποτελέσματα.

Όπως και να γίνει αυτή η μεταγραφική περίοδος θα κριθεί εν πολλοίς από την κίνηση για τη μεσοεπιθετική γραμμή, ενώ από εκεί και πέρα πάρα πολλές θα μείνουν οι εκκρεμείς υποθέσεις για το καλοκαίρι. Και για παίκτες που πρέπει να αποκτήσει ο ΠΑΟΚ, αλλά και συμβόλαια που λήγουν.

Διαβάστε ακόμη...