Κάτι του χρωστάει!

Από paok24.com:Ένα παιχνίδι από αυτά που δεν μπορείς να ξεχάσεις ποτέ, πραγματοποιήθηκε στον πρώτο γύρο του φετινού πρωταθλήματος μεταξύ ΠΑΟΚ και Βόλου, στο γήπεδο της Τούμπας για την 6η αγωνιστική!
Πηγή: paok24.com
Κάτι του χρωστάει!

Παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ, ο Δικέφαλος πέτυχε τέσσερα γκολ πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου, όμως τίποτα δεν προδίκαζε αυτό που θα ακολουθούσε!

Με γκολ των Μιχαηλίδη (24΄), Άκπομ (30΄) και Ζίβκοβιτς (32΄, 41΄), οι "ασπρόμαυροι" απάντησαν με εμφατικό τρόπο στο γκολ του Φαν Βερτ στο 14΄, όμως οι "ασπρόμαυροι" δεν... βγήκαν ποτέ στον αγωνιστικό χώρο για το δεύτερο ημίχρονο, έχοντας ενδεχομένως στο μυαλό τους και την αναμέτρηση με την Κοπεγχάγη που ακολουθούσε!

Με γκολ του Μπαρτόλο στο 54΄, ο Βόλος μείωσε σε 4-2 και στο 62΄ επέστρεψε στο παιχνίδι με κεφαλιά του Ροσέρο, με τον ΠΑΟΚ να έχει κι άλλη ευκαιρία να "καθαρίσει" το ματς στο 80΄ αλλά ο Βιεϊρίνια αστόχησε σε πέναλτι που κέρδισε ο Άκπομ από τον Τσοκάνη.

Έτσι, με το ρολόι να σημαδεύει το 83΄, ο Ρίνερ πέτυχε με κεφαλιά το 4-4 έπειτα από σέντρα του Φεράρι, με τον Δικέφαλο να μην καταφέρνει στα λεπτά που ακολούθησαν να αποφύγει το... ιστορικό κάζο!

 

Διαβάστε ακόμη...