ΑΟΝ Αμαζόνες-ΠΑΟΚ

Για την 18η αγωνιστική της Volleyleague γυναικών, ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στην Αθήνα, προκειμένου να αντιμετωπίσει το Σάββατο 22 Ιανουαρίου και ώρα 19:30, τον ΑΟΝ Αμαζόνες.
Πηγή: acpaok.gr
ΑΟΝ Αμαζόνες-ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ, επέστρεψε στις νίκες στο πρωτάθλημα επικρατώντας του Αίαντα Ευόσμου με 3-0, και πλέον στρέφει το βλέμμα του στις επόμενες αναμετρήσεις, έχοντας ως στόχο το καλύτερο βαθμολογικό «πλασάρισμα», το οποίο θα του δώσει οφέλη στα πλέι-οφ.

Στο «στρατόπεδο» του Δικεφάλου γνωρίζουν πως αν υπάρχει το πιο ιδανικό χρονικό σημείο ώστε να γίνει το «restart» είναι το τωρινό, με όλες τις αθλήτριες και το τεχνικό τιμ να δουλεύουν αδιάκοπα, ώστε να διορθωθούν τα όποια λάθη γίνονται στα παιχνίδι, έως τώρα.

Απέναντι του, ο ΑΟΝ Αμαζόνες, ο οποίος με τις δύο συνεχόμενες «καθαρές» νίκες, κόντρα σε Πορφύρα και Αία Ευόσμου, «πάτησε» στην πρώτη οκτάδα του πρωταθλήματος, και κυνηγάει με τις δικές του αξιώσεις την είσοδο του στα πλέι-οφ.

Για το παιχνίδι κόντρα στον ΑΟΝ Αμαζόνες, η Μαρία Κλέπκου, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Προερχόμαστε από μία ήττα στο κύπελλο, η οποία μας στοίχισε. Θέλουμε να πάρουμε τη νίκη στο πρωτάθλημα, και τους τρεις βαθμούς, οι οποίοι θα μας βοηθήσουν τόσο στην ψυχολογία, όσο και στην συνέχεια του πρωταθλήματος. Από εδώ και στο εξής όλα τα παιχνίδια είναι σημαντικά για εμάς, και πρέπει να σκεφτόμαστε το καθένα ξεχωριστά. Παρόλο που δεν είχαμε πολύ χρόνο να προετοιμαστούμε για το παιχνίδι, θεωρώ πως είμαστε έτοιμες και θα τα δώσουμε όλα για να επιστρέψουμε με τους τρεις βαθμούς».


Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2022
18η αγωνιστική, Volleyleague γυναικών
Δημοτικό Γυμναστήριο Ν. Ερυθραίας
20:00, ΑΟΝ Αμαζόνες-ΠΑΟΚ

Διαβάστε ακόμη...