Η ώρα των ντέρμπι

Από paok24.com:Το non stop πρόγραμμα συνεχίζεται για τον ΠΑΟΚ, με την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου να πανηγυρίζει το βράδυ του Σαββάτου την έβδομη διαδοχική της νίκη σε όλες τις διοργανώσεις.
Πηγή: paok24.com
Η ώρα των ντέρμπι

Το σερί "τρέχει" από τις αρχές του Δεκέμβρη, με τον "Δικέφαλο" να μπαίνει πλέον σε μία σειρά με άκρως απαιτητικά παιχνίδια και ντέρμπι στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο.

Αρχικά, για τον ΠΑΟΚ ακολουθούν δύο ντέρμπι με την ΑΕΚ, για το Κύπελλο κι ένα με τον Ολυμπιακό σε διάστημα δύο μόλις εβδομάδων.

Η αρχή θα γίνει το βράδυ της Τετάρτης (19:00), με τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται την ΑΕΚ στον πρώτο προημιτελικό, ενώ το απόγευμα της Κυριακής, ακολουθεί η δοκιμασία στο Βόλο (17:15).

Κατόπιν, την επόμενη εβδομάδα -αναμένονται οι ορισμοί- ακολουθεί η ρεβάνς με την Ένωση στο Κύπελλο, με τον μήνα να κλείνει με το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την Κυριακή 30/1 (19:30).

Ανάλογη θα είναι κι η συνέχεια για τον ΠΑΟΚ, καθώς τον Φλεβάρη η ομάδα του Λουτσέσκου θα αντιμετωπίσει μεταξύ άλλων τον Παναθηναϊκό και τον Άρη, ενώ στο "κάδρο" μπαίνει κι η Μίντιλαντ, με τα παιχνίδια να διεξάγονται στις 17/2 και στις 24/2 για το Europa Conference League.

Διαβάστε ακόμη...