Ιταλικά ΜΜΕ για Κούρτιτς: «Κατακτά και την Ελλάδα, παίκτης - φωτιά για τον ΠΑΟΚ»

Από sdna.gr:Τα ΜΜΕ της Ιταλίας στρέφουν την προσοχή τους στον Γιάσμιν Κούρτιτς, ο οποίος με την παρουσία του στον ΠΑΟΚ και τα γκολ που έχει πετύχει, βάζει «φωτιά» στο πρωτάθλημα και... κατακτά την Ελλάδα!
Πηγή: sdna.gr
Ιταλικά ΜΜΕ για Κούρτιτς: «Κατακτά και την Ελλάδα, παίκτης - φωτιά για τον ΠΑΟΚ»

«Στην Ιταλία τον θυμόμαστε για τις εμπειρίες του, μεταξύ άλλων, σε Αταλάντα, Σπαλ και Πάρμα. Ο Γιάσμιν Κούρτιτς κατακτά και την Ελλάδα... Πώς; Με τα γκολ του». Οι Ιταλοί στρέφουν το βλέμμα τους στο ελληνικό πρωτάθλημα και σε ένα οικείο -σε εκείνους- πρόσωπο. Τα πεπραγμένα του Σλοβένου χαφ δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητα...

Με τίτλο: Ο bomber Κούρτιτς, ανακαλύπτει και πάλι τον εαυτό του! Σκοράρει και ηγείται της κούρσας του πρωταθλήματος στα γκολ, οι Ιταλοί υποκλίνονται στον ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, υπογραμμίζοντας μεταξύ άλλων πως από πάντα είχε τη συνήθεια να σκοράρει. Και από την Ιταλία, συνεχίζει και στην Ελλάδα, καταγράφοντας απίστευτα νούμερα με τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Σε 14 αγώνες πρωταθλήματος μετρά 10 γκολ, όσο και ο Βαν Βέερτ του Βόλου, με τη διαφορά πως εκείνος είναι επιθετικός...

Ο μέσος του ΠΑΟΚ με διψήφιο αριθμό τερμάτων, κινείται με τα σπασμένα φρένα στην πιο παραγωγική του σεζόν, έχοντας έξι γκολ στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια. Και μπορεί στο ματς με τον Παναιτωλικό, ο Μελίσσας να του έβαλε προσωρινά... φρένο, ωστόσο, ο Κούρτιτς βρήκε και πάλι τον τρόπο να πάρει την «εκδίκησή» του.

Και μπορεί από χθες, τα φώτα να πέφτουν στην επιστροφή του Λέο Ζαμπά στον ΠΑΟΚ με αφορμή το γκολ που πέτυχε και στη συνέχεια στον πανηγυρισμό του στην αγκαλιά του Λουτσέσκου, ωστόσο, μέχρι τις καθυστερήσεις του ματς, το τρίποντο -ένα ακόμη- για τον ΠΑΟΚ είχε υπογραφή... Γιάσμιν Κούρτιτς.

Διαβάστε ακόμη...