Αντρέ Φράνκο: Αυτό είναι το στυλ παιχνιδιού του Πορτογάλου που θέλει ο ΠΑΟΚ (vid)

Από repress.gr : Η φετινή πορεία της Εστορίλ στο Πορτογαλικό πρωτάθλημα δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη και ο μεταγραφικός στόχος του ΠΑΟΚ, ο 23χρονος μέσος Αντρέ Φράνκο, είναι ένας από τους βασικούς πυλώνες της ομάδας στο κεντρικό χαφ.
Πηγή: repress.gr
Αντρέ Φράνκο: Αυτό είναι το στυλ παιχνιδιού του Πορτογάλου που θέλει ο ΠΑΟΚ (vid)

Στον πρώτο γύρο, αγωνίστηκε στα 12 από τα 15 παιχνίδια των «καναρίνων» στη Λίγκα, με την Εστορίλ να μετρά έξι νίκες, επτά ισοπαλίες και μόνο δύο ήττες – αυτές από την πρωταθλήτρια Σπόρτινγκ και από την Κυπελλούχο Μπράγκα.

Στα 23 του χρόνια, ο Αντρέ Φράνκο παρουσίασε, στον πρώτο γύρο, νούμερα δεν αφήνουν κανέναν αδιάφορο: Έχει 1,4 τελικές κατά μέσο όρο κάθε 90 λεπτά, 2,8 πάσες πάσες – κλειδιά, σχεδόν δύο αποτελεσματικές ντρίμπλες, 1,4 αμυντικές ενέργειες στο δεύτερο μισό, έξι γκολ και τέσσερις ασίστ στα ματς στα οποία χρησιμοποιήθηκε από τον Μπρούνο Πινέιρο.

Ο Αντρέ Φράνκο, με τη λήξη του πρώτου γύρου, ήταν είναι έβδομος στη λίστα με το άθροισμα γκολ και ασίστ ενός παίκτη πίσω από τους Ράφα Σίλβα (19), Λουίς Ντίας (15), Ντάργουιν Νούνιες (15), Μεχντί Ταρεμί (12) και Ρικάρντο Χόρτα (11).

Τα γκολ είναι τα κίτρινα βέλη ενώ τα υπόλοιπα βέλη είναι οι πάσες κλειδιά

Οι τέσσερις ασίστ

Στο 4-2-3-1 της Εστορίλ, ο Φράνκο έχει ελευθερία κινήσεων πίσω από τοβ επιθετικό και έχει συμμετοχή στο 58 των γκολ της Εστορίλ…

Ένα ακόμα σημείο που πρέπει να τονιστεί είναι τα σημεία που έχει κάνει, μέσα στο γήπεδο, επαφή με τη μπάλα…

Διαβάστε ακόμη...