Ο Άντονι Λι για αντι-Ογκμπέιντε στον ΠΑΟΚ (vid)

Απο basketa.gr: Η απόφαση του ΠΑΟΚ να λύσει τη συνεργασία του με τον Ντέρεκ Ογκμπέιντε, έκανε προφανή την πρόθεση του να φέρει άλλον παίκτη στη θέση του, αφού αυτό έγινε παραμονές του 2ου αγώνα με τη Στρασμπούρ για τα play in του BCL. Αυτός όπως όλα δείχνουν θα είναι ένας όχι τόσο παλιός γνώριμος του ελληνικού Πρωταθλήματος, ο Άντονι Λι.
Πηγή: basketa.gr
Ο Άντονι Λι για αντι-Ογκμπέιντε στον ΠΑΟΚ (vid)

Ο Αμερικανός που έπαιξε το 2017-18 στο Ρέθυμνο και το 2019-20 στον Πανιώνιο είναι κοντά σε συμφωνία με τον ΠΑΟΚ ώστε να έρθει εντός της νέας εβδομάδας και να τον ενισχύσει στη συνέχεια της προσπάθειας του στο Πρωτάθλημα, το Κύπελλο, ίσως και στη συνέχεια του BCL.

Ο Λι άρχισε τη σεζόν στη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας αγωνιζόμενος στην Αλμάνσα με πέντε πόντους και τέσσερα ριμπάουντ μέσο όρο σε επτά αγώνες. Ο Αμερικανός, αν ολοκληρωθεί η συμφωνία, θα βρει στον ΠΑΟΚ δύο πρώην συμπαίκτες του στον Πανιώνιο τον Γιώργο Καμπερίδη και τον Νίκο Καμαριανό αλλά και έναν πρώην συμπαίκτη του στο Ρέθυμνο, τον Ανδρέα Χριστοδούλου. Στην ελληνική Basket League είχε 32 συμμετοχές με μέσους όρους επτά πόντων και πέντε ριμπάουντ με 60,13% στα δίποντα.

 

Διαβάστε ακόμη...