Προσοχή στο ημίχρονο!

Από  paok24.com:Με τον Ράζβαν Λουτσέσκου και τους ποδοσφαιριστές του να έχουν στρέψει την προσοχή τους στην αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό την ερχόμενη Τετάρτη, αν και εφόσον γίνει, ας δούμε σε ποιο χρονικό σημείο του παιχνιδιού δέχεται ο Δικέφαλος τα περισσότερα γκολ.
Πηγή: paok24.com
Προσοχή στο ημίχρονο!

Στους 15 αγώνες που έχει δώσει στο πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ έχει δεχτεί μέχρι στιγμής 20 τέρματα. Στο πρώτο τέταρτο του δευτέρου ημιχρόνου, από το 45 μέχρι και το 60, οι ασπρόμαυροι έχουν δεχτεί τα περισσότερα γκολ, με τον αριθμό αυτών να φτάνει τα 5.

Στο πρώτο τέταρτο κάθε αγώνα, αλλά και στο διάστημα από το 30 μέχρι και τη λήξη του ημιχρόνου, ο ΠΑΟΚ έχει δεχτεί 4 γκολ. Ειδικά για την έναρξη των αγώνων είναι κάτι που το έχουμε επισημάνει πολλές φορές, ότι με την πρώτη φάση του αντιπάλου ο Δικέφαλος δέχεται κάποιο τέρμα και κυνηγάει από νωρίς το σκορ.

Από εκεί και πέρα στο τελευταίο τέταρτο των αναμετρήσεων ο ΠΑΟΚ έχει δεχτεί τρία τέρματα, ενώ από δύο έχει στο διάστημα 15-30 και στο τέταρτο από 60 μέχρι το 75. Συνοψίζοντας στην έναρξη των ημιχρόνων ο Δικέφαλος έχει δεχτεί 9 από τα 20 γκολ, ενώ στο τέλος των ημιχρόνων έχει δεχτεί άλλα 7.

Διαβάστε ακόμη...