Κοντά σε πώληση - ρεκόρ η Μίντιλαντ!

Από sdna.gr: Η Μίντιλαντ ετοιμάζεται να αποχωριστεί και τρίτο παίκτη την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, αφού ο Σουηδός μέσος Γενς Καζούστε ετοιμάζει βαλίτσες για την Γαλλία και την Ρεμς έναντι 10 εκατομμυρίων ευρώ.
Πηγή: sdna.gr
Κοντά σε πώληση - ρεκόρ η Μίντιλαντ!

Έτοιμη να αποχαιρετίσει και τρίτο παίκτη της μέσα σε μερικές ημέρες είναι η Μίντιλαντ, που δεν επηρεάζεται από την ευρωπαϊκή πρόκληση των αγώνων με τον ΠΑΟΚ και δεν παρεκκλίνει από το επιχειρηματικό της πλάνο.

Μετά τον τερματοφύλακα Γιόνας Λεσλ που πήγε δανεικός στην Μπρέντφορντ και τον δεξιό μπακ Ντίον Κόολς, ο οποίος αποχώρισε για την Ζούλτε Βάρεγκεμ, οι Δανοί ετοιμάζονται να ρευστοποιήσουν την μετοχή του Γενς Καζούστε.

Ο 22χρονος Σουηδός κεντρικός μέσος, ο οποίος λόγω τραυματισμών έχει προλάβει να αγωνιστεί μόλις σε 9 παιχνίδια την φετινή περίοδο, ετοιμάζει βαλίτσες για την Γαλλία, αφού η Ρεμς ετοιμάζεται να τον κάνει την ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία της.

Οι Γάλλοι προσφέρουν 10 εκατομμύρια ευρώ και όπως αποκάλυψε η σουηδική εφημερίδα Aftonbladet, οι δύο πλευρές είναι πολύ κοντά σε συμφωνία, αφού ο νεαρός μέσος θέλει να αγωνιστεί σε ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Διαβάστε ακόμη...