To wonderkid του ΠΑΟΚ σε νέες περιπέτειες: «Γκλάντμπαχ για Κούτσια»

Επιμένουν οι Γερμανοί για τον Γιώργο Κούτσια, με τη Γκλάντμπαχ να κοιτά με ενδιαφέρον την περίπτωσή του 17χρονου φορ του Δικεφάλου, έχοντας το όνομά του στις επιλογές από την nouvelle vague του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.
Πηγή: sdna.gr
To wonderkid του ΠΑΟΚ σε νέες περιπέτειες: «Γκλάντμπαχ για Κούτσια»

Δεν πέρασε καιρός από το τελευταίο δημοσίευμα των Γερμανών που μιλούσαν για ενδιαφέρον της Ντόρτμουντ και της Γκλάντμπαχ για το wonderkid του ΠΑΟΚ, επισημαίνοντας πως βρίσκεται στα ραντάρ των σκάουτερ των δύο ομάδων... Σήμερα, ο νεαρός εξακολουθεί να φιγουράρει στη λίστα της Γκλάντμπαχ ενόψει Ιανουαρίου. 

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στην ηλεκτρονική έκδοση της γερμανικής εφημερίδας Bild, ο Κούτσιας είναι στις επιλογές των «πουλαριών» από την nouvelle vague του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου μαζί με τους Ρομέν Φεβρ (Μπρεστ), Γουίλιαμ Πάτσο (Ιντεπεντιέντε Ντελ Βάλε), Ντελάνο Μπούργκζοργκ (Χέρακλες) και Έντι Ενκέτια (Άρσεναλ).

Η αλήθεια είναι πως ο νεαρός φορ του Δικεφάλου έχει στρέψει αρκετά βλέμματα πάνω του δεδομένης της προοπτικής που βλέπουν στην υπόθεσή του, φαντάζει πλέον hot prospect για τον ΠΑΟΚ που έχει μεριμνήσει από νωρίς, δένοντας τον ποδοσφαιριστή με συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το 2023...

Διαβάστε ακόμη...