«Με τρελαίνει το πως δεχόμαστε κάποια γκολ»

Στην προσπάθεια, τη μαχητικότητα και το αποτέλεσμα που πήρε ο ΠΑΟΚ στάθηκε ο Ραζβάν Λουτσέσκου στην πρώτη του τοποθέτηση αμέσως μετά το τέλος του ματς που δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον τρόπο που δέχεται η ομάδα του γκολ λέγοντας χαρακτηριστικά: «Με τρελλένει, δεν μπορώ να το εξηγήσω και να το διαχειριστώ».
Πηγή: sdna.gr
«Με τρελαίνει το πως δεχόμαστε κάποια γκολ»

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA:

Για το πως βίωσε το σημερινό αποτέλεσμα και τι του έμεινε περισσότερο στο μυαλό: «Είμαι χαρούμενος από τη νίκη. Είναι πολύ σημαντική. Παίξαμε καλά, σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Είμαι χαρούμενος. Ξέραμε τις μας περιμένει όλες τις ημέρες οπότε η ικανοποίηση είναι μεγαλύτερη για το αποτέλεσμα. Η νίκη είναι σημαντική για πολλούς λόγους. Για να βελτιώσουμε την εικόνα μας, την αυτοπεποίθησή μας, το μέταλλο μας ως ομάδα. Είμαστε σε διαδικασία που φτίάχνουμε πράγματα. Παίξαμε καλό ποδόσφαιρο. Είχαμε πέντε ευκαιρίες καθαρές, ο αντίπαλος νομίζω και θυμάμαι μόνο μία. Παρόλα αυτά δεχτήκαμε δύο γκολ που θα μπορούσαμε να έχουμε αποφύγει. Αυτά είναι στοιχεία που με κάνουν να εκνευρίζομαι για τη ροή του παιχνιδιού.

Πρόσθεσε: «Περιμέναμε να δεχτούμε πίεση, περιμέναμε έναν αντίπαλο να προσπαθεί να χτυπήσει στα δικά μας λάθη. Βρεθήκαμε πίσω επιστρέψαμε, δεχτήκαμε πάλι ένα γκολ που θα μπορούσαμε να αποφύγουμε. Όμως δεν πέσαμε παλέψαμε και πήραμε αυτό που αξίζαμε. Είχαμε ευκαιρίες πριν το τέρμα το νικητήριο, αυτό που με τρελλένει όμως περισσότερο και δεν μπορώ να εξηγήσω και να διαχειριστώ είναι το πως δεχόμαστε τέτοια εύκολο γκολ. Ευτυχήσαμε όμως και αντιδράσαμε και πετύχαμε ένα ακόμα γκολ και κερδίσαμε. Αυτό που θέλω είναι να κερδίσουμε το παιχνίδι του κυπέλλου και να προκριθούμε την Τετάρτη. Τελειώνοντας τη χρονιάς με μια προκριση στην Ευρώπη και με μία πρόκριση που θέλουμε την Τετάρτη και μετά την αντίδραση που βγάλαμε μετά από την κρίση που περάσαμε τότε αυτό θα μας δώσει περισσότερη ψυχολογία και αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια».

Διαβάστε ακόμη...