Η καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα με πρώτο σκόρερ τον… Κούρτιτς!

Από thessports.gr: Ο ΠΑΟΚ κέρδισε με επιβλητικό τρόπο στα Γιάννενα τον ΠΑΣ που αναμφίβολα αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος.
Πηγή: thessports.gr
Η καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα με πρώτο σκόρερ τον… Κούρτιτς!

Πέτυχε τέσσερα γκολ εκτός έδρας κάτι που είχε να γίνει τρία χρόνια και αυτό αποτυπώνεται στο αφιέρωμα που κάνει η ιστοσελίδα της Σούπερλιγκ στον Δικέφαλο μετά από το 0-4 στο "Ζωσιμάδες".

Το οξύμωρο που προκύπτει από την στατιστική είναι ότι η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου παρά το γεγονός ότι βρίσκεται στο -13 από την κορυφή έχει την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα με πρώτο σκόρερ τον Γιάσμιν Κούρτιτς που έχει πετύχει επτά, σε ένα ανεπανάληπτο ρεκόρ καριέρας για τον Σλοβένο!

Διαβάστε την ανάλυση της Σούπερλιγκ για τον ΠΑΟΚ μετά το 0-4 στα Γιάννενα :

Μετά από τρία σχεδόν χρόνια ο ΠΑΟΚ πέτυχε τέσσερα γκολ εκτός έδρας και υποχρέωσε τον ΠΑΣ Γιάννινα να υποστεί μια από τις ευρύτερες ήττες στην έδρα του.

Το εντυπωσιακό είναι ότι αυτό το 0-4 δεν αποτελεί την ευρύτερη νίκη της σεζόν εκτός έδρας, αφού υπάρχει μεγαλύτερη, το 0-5 του ΠΑΣ Γιάννινα στη Θεσσαλονίκη επί του Άρη!

Από τη σεζόν του τίτλου

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 4-0 στα Γιάννενα επί του ΠΑΣ, που είναι η ευρύτερη νίκη του στο φετινό πρωτάθλημα και η ευρύτερη εκτός έδρας από τη σεζόν 2018-19 που πήρε το πρωτάθλημα.

Τότε, στις 18 Φεβρουαρίου 2019, είχε νικήσει τον Απόλλωνα με 5-1 στο "Γεώργιος Καμάρας". Από τότε δεν είχε πετύχει εκτός έδρας τέσσερα ή περισσότερα γκολ, μέχρι που το έκανε στα Γιάννενα.

Είναι η 10η φορά στην ιστορία της Α' Εθνικής/Super League. που ο ΠΑΟΚ πετυχαίνει νίκη εκτός έδρας με 4-0 και 38η συνολικά ανεξάρτητα έδρας. Με αυτά τα τέσσερα γκολ, ο ΠΑΟΚ έφτασε τα 28 και έχει την καλύτερη επίθεση.

Ένα περισσότερο από τον Ολυμπιακό και τρία περισσότερα από την ΑΕΚ.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...