Σε μεταβατική σεζόν

Απο FORZA: Εχοντας κατακτήσει τον πανελλήνιο τίτλο και τα τέσσερα προηγούμενα χρόνια, η φετινή Κ-19 του ΠΑΟΚ δείχνει να διανύει μια μεταβατική σεζόν.
Πηγή: forza
Σε μεταβατική σεζόν

Όχι ότι έχει χάσει τις πιθανότητές της να επαναλάβει τις επιτυχίες των προηγούμενων χρόνων, μια και η διαφορά των πέντε βαθμών από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό δεν... απαγορεύει στους παίκτες του Στέλιου Μαλεζά να ελπίζουν για την ανατροπή.

Σε σχέση, πάντως, με τις προηγούμενες σεζόν, η φετινή Κ-19 του ΠΑΟΚ δεν είναι η άτρωτη ομάδα, κόντρα στην οποία οι αντίπαλοι «πανηγύριζαν» τα περασμένα χρόνια ακόμη και την ισοπαλία. Για τους γνωρίζοντες, βέβαια, των καταστάσεων όλα έχουν την εξήγησή τους. Κάνουν λόγο, λοιπόν, για μια αναγκαστική μεταβατική περίοδο εξαιτίας της προώθησης αρκετών παικτών της περσινής Κ-19 στη δεύτερη ομάδα του ΠΑΟΚ, χωρίς να μπορούν να κατεβαίνουν στην αντίστοιχη φετινή των νέων, όσον αφορά το κομμάτι της διαχείρισης, εξαιτίας κυρίως των κοινών αγωνιστικών υποχρεώσεων. «Περιμένουμε η ομάδα να σταθεροποιήσει και να ανεβάσει στη συνέχεια την απόδοσή της, έτσι ώστε να έρθει σύντομα κι η βαθμολογική ανάκαμψη» συμπληρώνουν.

Σε κάθε περίπτωση, δεν θα έρθει κι η... συντέλεια του κόσμου αν φέτος δεν καταφέρει η ομάδα του Μαλεζά να κόψει πρώτη το νήμα, μια και πρωταρχικός στόχος παραμένει η προετοιμασία των παικτών για το επόμενο βήμα στην καριέρα τους.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...