«Η πρόκριση μπορεί να είναι γιατρειά»

Από sdna.gr: Ο Ρουμάνος τεχνικός υπογράμμισε τα προβλήματα που αντιμετώπισε ο «Δικέφαλος» έως τώρα δηλώνοντας ωστόσο αισιόδοξος για τη συνέχεια με εφαλτήριο την αποψινή πρόκριση.
Πηγή: sdna.gr
«Η πρόκριση μπορεί να είναι γιατρειά»

Την ελπίδα του πως η ευρωπαϊκή πρόκριση του ΠΑΟΚ θα μπορέσει να φέρει «γιατρειά» στα προβλήματα που ταλανίζουν την ομάδα εξέφρασε ο Ραζβάν Λουτσέσκου μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV μετά τη νίκη επί της Λίνκολν στο γήπεδο της Τούμπας για την 6η και τελευταία αγωνιστική του Europa Conference League.

O Ρουμάνος τεχνικός του «Δικεφάλου» παραδέχθηκε ξανά πως υπάρχει «τεράστια πίεση» το τελευταίο διάστημα στην ομάδα αλλά υπογράμμισε πως η πρόκριση ενδεχομένως να φέρει «αυτοπεποίθηση και κίνητρο για τη συνέχεια».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο 52χρονος κόουτς των «ασπρόμαυρων»:

Για την πίεση του ΠΑΟΚ σήμερα και την πρόκριση στο φινάλε: «Η πίεση ήταν τεράστια αλλά είναι φυσιολογικό, περνάμε μία δύσκολη περίοδο, είμαστε σαν... άρρωστος άνθρωπος που χρειάζεται γιατρειά και αυτή η πρόκριση μπορεί να είναι η γιατρειά».

Για το τι δεν του άρεσε απόψε: «Είμαι χαρούμενος γιατί προκριθήκαμε αλλά δεν μπορώ από εκεί και πέρα να είμαι χαρούμενος για την περίοδος που περάσαμε, η κατάσταση με όλα αυτά τα προβλήματα, έχουμε τραυματισμούς, κορωνοϊό, πρόγραμμα που ρισκάραμε αρκετά στο πρωτάθλημα και την Ευρώπη μέχρι τώρα. Τουλάχιστον η πρόκριση θα μας φέρει αυτοπεποίθηση και κίνητρο για τη συνέχεια».

Διαβάστε ακόμη...