Στο CAS γιατί δεν πήγατε;

Απο paok24.com: Σαν σήμερα πριν από έναν χρόνο η επανεκδίκαση της υπόθεσης της φερόμενης πολυιδιοκτησίας, με ατάκες... Δελφιναρίου από τους νομικούς της ΠΑΕ Ολυμπιακός!
Πηγή: paok24.com
Στο CAS γιατί δεν πήγατε;

Πέρασε ακριβώς ένας χρόνος από την επανεκδίκαση της υπόθεσης της φερόμενης πολυιδιοκτησίας μεταξύ ΠΑΟΚ και Ξάνθης, από την επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ και αφού είχε προηγηθεί το ηχηρό "χαστούκι" του CAS στην Επιτροπή των Κουμπάρων και της Μαρούπα, στον Λευτέρη Αυγενάκη, στους δικαστές που θεώρησαν δεσμευτική την εισήγηση της ΕΕΑ και σε όλους όσους έσκιζαν τα ρούχα τους ζητώντας υποβιβασμό του Δικεφάλου!

Αυτά που ακούστηκαν ενώπιον της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ από τους νομικούς του Ολυμπιακού, στις 9 Δεκεμβρίου 2020, θα μπορούσαν να δώσουν άφθονο υλικό στον Μάρκο Σεφερλή, για μία μελλοντική παράστασή του!

"Να πούμε πως η Ξάνθη έχασε δύο φορές από τον ΠΑΟΚ το 2019" είπε νομικός της ΠΑΕ Ολυμπιακός, ενδεχομένως θαυμάζοντας τον... εαυτό του για το φοβερό επιχείρημά του, "το είπε και ο δημοσιογράφος κύριος Γεωργίου" είπε σε μία αποστροφή του λόγου της η κ. Σουλούκου!

"Κανείς δεν μπορεί να δώσει εντολές στην ΕΕΑ, είναι ανεξάρτητη αρχή" είπε άλλος δικηγόρος του Ολυμπιακού, σκορπώντας γέλιο μέχρι και το... Πακιστάν, "να τελειώνουμε εδώ και να μην πάμε ξανά στο CAS" είπε ένας άλλος, γνωρίζοντας φυσικά το τι θα ακολουθούσε εφόσον ο ΠΑΟΚ αθωωνόταν – όπως συνέβη – και η υπόθεση οδηγούνταν εκ νέου στο Ανώτατο Αθλητικό Δικαστήριο!

Φυσικά, η ΠΑΕ Ολυμπιακός δεν προσέφυγε στο CAS προκειμένου να βρει το... δίκιο της, αλλά επιστράτευσε όλους τους... φίλους της σε Αθήνα, Πειραιά και Θεσσαλονίκη για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα!

Βέβαια, επί τοις ουσίας, ο Ολυμπιακός πέτυχε αυτό που ήθελε την σεζόν 2019-20, δηλαδή να προκαλέσει απίστευτη αναστάτωση στον ΠΑΟΚ και να τον βγάλει εκτός τροχιάς τίτλου, όμως έστω και με καθυστέρηση, οι συκοφάντες, οι σκευωροί και οι προπαγανδιστές της πλάκας, έσκυψαν το κεφάλι και... άλλαξαν ατζέντα!

Σε ότι αφορά τον Λευτέρη Αυγενάκη, εννοείται πως δεν... ίδρωσε ούτε από τη συγκεκριμένη υπόθεση ούτε από το γεγονός πως η ΕΕΑ δημιούργησε φέτος απίστευτο μπάχαλο σε Super League 2 και Basket League, επιβραβεύοντας τον... κουμπάρο του, Νίκο Τζουλάκη, με θέση και στη νέα Επιτροπή!

Διαβάστε ακόμη...