Με το βλέμμα στο μέλλον ο ΠΑΟΚ

Από thessports.gr: Ο ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια έχει επενδύσει πολλά στις ακαδημίες και τα βήματα μπροστά που κάνει στον συγκεκριμένο τομέα, είναι ορατά από τον οποιοδήποτε.
Πηγή: thessports.gr
Με το βλέμμα στο μέλλον ο ΠΑΟΚ

Οι «ασπρόμαυροι» ρίχνουν ιδιαίτερο βάρος στην ανάπτυξη των ποδοσφαιριστών που επανδρώνουν τις αναπτυξιακές τους ομάδες και μάλιστα φροντίζουν από νωρίς για το μέλλον.

Χαρακτηριστικό είναι ότι οι «ασπρόμαυροι» φροντίζουν από νωρίς για να «δέσουν» με συμβόλαια αρκετούς από τους νεαρούς τους ποδοσφαιριστές.

Μάλιστα, ένας από τους εκπροσώπους της γενιάς του 2006, ο Σπύρος Τζίμας, συμφώνησε για το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο, ενώ και αρκετά παιδιά από όλες τις ηλικιακές «βαθμίδες» κλήθηκαν ή θα κληθούν από τον Δικέφαλο για το πρώτο τους συμβόλαιο.

Γενικότερα στις τάξεις του Δικεφάλου υπάρχει η εκτίμηση ότι η γενιά του 2006, όπως και αυτή του 2005, έχει πολλά ταλέντα που αξίζουν προσοχής, με την πρώτη μάλιστα να έχει εκπροσώπους και στην ομάδα της Κ17 που αγωνίζεται στο αναπτυξιακό πρωτάθλημα της Super League, αλλά και στην Κ16 που αποκτά εμπειρίες στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΜ.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...