Αουτσάιντερ η Σλόβαν, αλλά…

Απο paok24.com: Κανείς δεν μπορεί να εφησυχάσει στον ΠΑΟΚ
Πηγή: paok24.com
Αουτσάιντερ η Σλόβαν, αλλά…

Ο ΠΑΟΚ μετράει αντίστροφα για την αναμέτρηση με τη Λίνκολν, θέλοντας να συνεχίσει την πορεία του στο Europa Conference League.

Το δεύτερο εισιτήριο που οδηγεί στους "16" της διοργάνωσης θα κριθεί το βράδυ της Πέμπτης, με τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται την ομάδα από το Γιβραλτάρ στην Τούμπα και τη Σλόβαν Μπρατισλάβας να δοκιμάζεται στη Δανία απέναντι στην αδιάφορη -πια- Κοπεγχάγη.

Το... pre game έχει ξεκινήσει ήδη, με τις στοιχηματικές εταιρίες να έχουν βγάλει τις αποδόσεις για τους δύο αγώνες και να δίνουν φαβορί τον ΠΑΟΚ στο ένα παιχνίδι κι αουτσάιντερ τη Σλόβαν στο άλλο.

Ο ΠΑΟΚ προσφέρεται στο 1.05-1.06 από τις στοιχηματικές για να κερδίσει τη Λίνκολν, ενώ από την άλλη το διπλό της Σλόβαν κινείται στο 4.65-4.75.

Προφανώς στον "Δικέφαλο" δεν μπορεί κανείς να εφησυχάσει σε αυτή τη φάση, όποιες κι αν είναι οι αποδόσεις πριν από τα παιχνίδια, δεδομένου ότι σε περίπτωση που κερδίσουν και οι δύο ομάδες τότε η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου θα πρέπει να έχει καλύτερη διαφορά γκολ από τους Σλοβάκους, καθώς στο δεύτερο σενάριο πρόκρισης που είναι τα μεταξύ τους γκολ υπάρχει ισοπαλία. Οι Σλοβάκοι έχουν +3 (8-5) διαφορά τερμάτων με τον ΠΑΟΚ να έχει +2 (6-4).

Κάτι που σημαίνει για παράδειγμα, πως σε περίπτωση που η Σλόβαν κερδίσει με 0-1 την Κοπεγχάγη, ο ΠΑΟΚ θα χρειάζεται ένα 3-0 για να περάσει εκείνος στην επόμενη φάση.

Διαβάστε ακόμη...