«Τσεκάρει» Άντριτς (vids)

Από paok24.com: Η περίπτωση του Σέρβου φόργουορντ στο προσκήνιο για τον ΠΑΟΚ Mαteco
Πηγή: paok24.com
«Τσεκάρει» Άντριτς (vids)

O ΠΑΟΚ Μαteco συνεχίζει να ψάχνει τον αντικαταστάτη του Τζος Κάρτερ και από τη στιγμή που οι περιπτώσεις Χόλογουελ και Γιάνκοβιτς, δε μπορούσαν να προχωρήσουν για διάφορους λόγους, τώρα τσεκάρεται η περίπτωση του Μιχάιλο Άντριτς.

Ο 27χρονος Σέρβος, ύψους 2.02 φόργουορντ, μετά από έξι χρόνια στην Παρτιζάν, μια διετία στη Γερμανία και τη Γκέτινγκεν και την περσινή του παρουσία στην Ελλάδα, με τη φανέλα του Κολοσσού Ρόδου, φέτος ξεκίνησε τη σεζόν στην Τουρκία και την Αφιόν.

Ωστόσο, με τα διάφορά οικονομικά ζητήματα που έχουν προκύψει στην Τουρκία, η Αφιόν έχει πρόβλημα ακόμα και συνέχειας στο πρωτάθλημα και ο Άντριτς, είναι περίπτωση που ξεχώρισαν στον ΠΑΟΚ Μαteco.

Ο 27χρονος βέβαια, παίζει κυρίως στο «3» και υπό προϋποθέσεις στο «4», έχει ως όπλο του το μακρινό σουτ, έχοντας φέτος 8.4 πόντους, με 38.9% στα τρίποντα, 45.3% στα δίποντα, 3.1 ριμπάουντ και 2.2 ασίστ σε 28 λεπτά συμμετοχής.

Πέρσι στον Κολοσσό, είχε 12.9 πόντους με 3.9 ριμπάουντ και 46.5% στο τρίποντο.

Η περίπτωση του βρίσκεται στο προσκήνιο αυτήν τη στιγμή για τον ΠΑΟΚ Μαteco, που μετά και την ήττα από τον Απόλλωνα και με την ανάγκη για νίκες στο πρωτάθλημα πλέον, να είναι πολύ μεγάλη, θέλει να κάνει όσο το δυνατόν πιο άμεσα μία προσθήκη.

Ωστόσο, πρέπει να ξεκαθαρίσει το καθεστώς του Άντριτς με την τουρκική ομάδα μέσα στα επόμενα 24ωρα.

Δείτε video εδώ

Διαβάστε ακόμη...