“Εμείς τον ΠΑΟΚ τον έχουμε ψηλά, αυτό είναι έκτρωμα…”!

Από sfina.gr: Πλήρως δικαιωμένος για όσα έλεγε τόσο καιρό, εμφανίζεται ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Μιχάλης Λεοντιάδης, με την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας...
Πηγή: sfina.gr
“Εμείς τον ΠΑΟΚ τον έχουμε ψηλά, αυτό είναι έκτρωμα…”!

Μιλώντας στο SFINA.GR, έδωσε το στίγμα:

-"Εγώ τα έλεγα εδώ και μήνες, αυτή η ομάδα δεν μπορούσε να πάει ψηλά, γιατί δεν τρέχει! Ο Λουτσέσκου έκανε λάθη και αυτός δημιούργησε την ομάδα με μεγάλους σε ηλικία παίκτες, για να τον στηρίξουν, αλλά αυτό το ποδόσφαιρο παιζόταν πριν 10 χρόνια. Τώρα, αυτοί οι παίκτες είναι τέσσερα χρόνια μεγαλύτεροι από τότε που πήραν το πρωτάθλημα. Κι εμένα να με βάλεις να παίξω, αντέχω 20 λεπτά, είμαι μεγάλος σε ηλικία, άρα το λάθος του προπονητή ήταν μεγάλο στον σχεδιασμό".

-Κι ακόμη: "Τώρα πρέπει να αναλάβει ο πρόεδρος την κατάσταση ή ο Γιώργος Σαββίδης, να ελέγχει κάποιος τον προπονητή για να μην τρελαθεί ο κόσμος με αυτά που βλέπει στο γήπεδο, παίκτες που δεν ενδιαφέρονται για την ομάδα, ίσως να μην ξέρουν πού παίζουν. Εμείς τον ΠΑΟΚ τον έχουμε πολύ ψηλά, αυτό που βλέπουμε είναι έκτρωμα. Αλλάξτε το, όλοι οι υπεύθυνοι, με πρώτο τον Λουτσέσκου. Εάν μπορεί, φυσικά..."

Διαβάστε ακόμη...