«Περίεργο να παίζω αντίπαλος του ΠΑΟΚ με… κιτρινόμαυρα»

Ο Στέφανος Αθανασιάδης επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη, ως αντίπαλος του ΠΑΟΚ Β φορώντας τα... κιτρινόμαυρα της Αναγέννησης Καρδίτσας.
Πηγή: thessports.gr
«Περίεργο να παίζω αντίπαλος του ΠΑΟΚ με… κιτρινόμαυρα»

Επ' ευκαιρίας της αναμέτρησης με την δεύτερη ομάδα του Δικεφάλου, όπου βρήκε νικητή τον πρώην συμπαίκτη του, Πάμπλο Γκαρσία, ο άλλοτε κάπτεν του Δικεφάλου μιλά για τα συναισθήματα του, αλλά και το πρότζεκτ των αναπτυξιακών ομάδων.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το ότι επέστρεψε ως αντίπαλος του ΠΑΟΚ Β, και μάλιστα φορώντας κιτρινόμαυρα:
«Δεν περίμενα ούτε εγώ ότι θα φορέσω κάποια στιγμή κιτρινόμαυρα, αλλά είναι απλά ένα χρώμα. Ήρθαν και είδαν φίλοι, ήταν περίεργο και για αυτούς να με βλέπουν στα κιτρινόμαυρα. Το ότι γύρισα σαν αντίπαλος κόντρα στον ΠΑΟΚ ήταν ένα περίεργο συναίσθημα, αλλά κυρίως πριν από την έναρξη του αγώνα. Όταν ξεκινά τα ξεχνάς όλα και κάνεις το καλύτερο για να κερδίσεις».

Για το πρότζεκτ του ΠΑΟΚ Β αλλά και τον πρώην συμπαίκτη του, Πάμπλο Γκαρσία:
«Με τον Πάμπλο ζήσαμε αρκετές στιγμές μαζί. Χαίρομαι για όλα τα παιδιά, γίνεται μια πολύ καλή προσπάθεια. Μακάρι όλα τα παιδιά να εκπληρώσουν τα όνειρα και τους στόχους τους και μέσα από τον ΠΑΟΚ Β να καταφέρουν να ανεβούν στην πρώτη ομάδα, να πετύχουν πράγματα και να καταφέρουν να ξεχωρίσουν».

Για το αν ξεχώρισε κάποιο από τα παιδιά της δεύτερης ομάδας του Δικεφάλου:
«Είναι τα παιδιά που κατεβήκαν από την πρώτη ομάδα, όπως ο Κούτσιας και ο Τσιγγάρας. Όλα τα παιδιά θέλουν χρόνο και να τα πιστέψει κάποιος για να μπορέσουν να αναδείξουν το ταλέντο και ό,τι μπορούν να δώσουν».

Για το αν θεωρεί ότι θα ήταν πιο εύκολα τα πράγματα για τον ίδιο, εφόσον υπήρχε όταν «μεγάλωνε» μέσα στον ΠΑΟΚ, μια αντίστοιχη δεύτερη ομάδα:
«Σίγουρα. Γενικά παλιότερα τα πράγματα ήταν διαφορετικά για εμάς. Τώρα βλέπεις ότι η ομάδα δημιουργεί καταστάσεις και συνθήκες, για να αναπτυχθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο όλα τα παιδιά».

Για τους στόχους της Καρδίτσας:
«Είμαστε μια καινούργια ομάδα. Η Αναγέννηση έχει βελτιωθεί πολύ στον τομέα της οργάνωσης και προσπαθούμε να κάνουμε κάτι καλό. Είναι δύσκολο να ανέβουμε, αλλά ο στόχος είναι να κάνουμε μια καλή πορεία, να αναπτύξουμε κάποια νέα παιδιά, και ίσως του χρόνου να κάνουμε κάτι καλύτερο».

Για τη δική του πορεία και το τι πιστεύει ότι θα έπρεπε να αλλάξει:
«Τα έχω βρει με τον εαυτό μου. Αναγνώρισα τα λάθη μου, τα κράτησα για εμένα και προχωράω. Δεν έχω να πω ή να αποδείξω κάτι, σε κανέναν και τίποτα. Τα λάθη μου τα πλήρωσα».

Για το αν κρατάει κάποια στιγμή από τα όσα έζησε στον ΠΑΟΚ:
«Είναι πολλές στιγμές, δεν μπορώ να κρατήσω μία. Από εδώ ξεκίνησα (σ.σ. το γήπεδο του Μακεδονικού), εδώ κάναμε προπονήσεις. Ήταν μια ολόκληρη ζωή στον ΠΑΟΚ. Αν κρατήσω μια, θα αδικήσω κάποια άλλη».

Διαβάστε ακόμη...