Προτεραιότητα το πολυεργαλείο Στρίγκερ Λάρσεν

Από paok24.com:Ο ΠΑΟΚ αρχίζει να ασχολείται με την ενίσχυσή του ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Γενάρη και το πρώτο όνομα που κυκλοφόρησε και έχει βάση, είναι αυτό του Δανού διεθνή ακραίου μπακ, Γενς Στρίγκερ Λάρσεν.
Πηγή: paok24.com
Προτεραιότητα το πολυεργαλείο Στρίγκερ Λάρσεν

Ο 42 φορές διεθνής με την αξιόπιστη εθνική Δανίας, αγωνίζεται στην Ουντινέζε και το καλοκαίρι ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του. Κάτι που κάνει την περίπτωσή του εφικτή.

Ο Στρίγκερ Λάρσεν, είναι νούμερο ένα στη λίστα των μπακ που ενδιαφέρουν τον ΠΑΟΚ και οι λόγοι είναι πολλοί.

Αρχικά είναι ένας ποδοσφαιριστής με γεμάτες σεζόν. Ακόμη και φέτος που βαδίζει στη τελευταία του χρονιά στην ομάδα, έχει 11 αγώνες πρωταθλήματος, οι 8 ως βασικός, ενώ έχει και έναν αγώνα κυπέλλου. Οι προηγούμενες τέσσερις σεζόν δεν ήταν απλά γεμάτες, αλλά ξεπερνούσε μόνιμα τους 35 αγώνες με την Ουντινέζε. Άρα, η συνέπειά του και η σταθερότητά του, είναι στοιχεία που διαθέτει. Και εννοείται πως έχει ανταποκριθεί σε υψηλό επίπεδο.

Όσον αφορά στα χαρακτηριστικά του, έχει τα αθλητικά στοιχεία που λείπουν από τους υπάρχοντες μπακ. Όταν η ομάδα του Ούντινε έπαιζε με τριάδα στην άμυνα, ο Δανός έπαιρνε ως φουλ μπακ όλη την πλευρά. Μάλιστα, δεν είχε κανένα θέμα να παίξει και από τα αριστερά, κάτι που ενισχύει τα θέλω του ΠΑΟΚ, με τον Στρίγκερ Λάρσεν να έχει παίξει συνολικά 50 παιχνίδια στη καριέρα του από την ... ανάποδη πλευρά.

Η ηλικία του δεν είναι απαγορευτική. Ένας επαγγελματίας υψηλού επιπέδου και διεθνής, στα 30 του έχει σίγουρα τρεις με τέσσερις παραγωγικές χρονιές ακόμη. Διάρκεια συμβολαίου που ο ΠΑΟΚ μπορεί να του δώσει.

Η υπόθεση Λάρσεν λοιπόν, δεν είναι τυχαία ψηλά στα λίστα του ΠΑΟΚ. Το θέμα όμως είναι να μπορέσει να τον φέρει στη Θεσσαλονίκη και να κλείσει μία μεγάλη τρύπα που υπάρχει αυτή τη στιγμή στα ακραία μπακ.

 

Διαβάστε ακόμη...