Όταν ραγίζει το γυαλί

Πλέον είναι σαφές πως ο Ιβάν Σαββίδης δεν θέλει να ακούει για τον Θανάση Κατσαρή. Μία σχέση που ξεκίνησε μουδιασμένα αφού για να καταλήξει ο ΠΑΟΚ στα χέρια του Ιβαν Σαββίδη, έπρεπε να υπάρξει παρέμβαση του Ζήση Βρύζα και οργανωμένων οπαδών.
Πηγή: paok24.com
Όταν ραγίζει το γυαλί
Photo Credits: @PAOKFC

Έκτοτε, ο Θανάσης Κατσαρής ήταν συνεργάσιμος, ο Δημοκράτης Παπαδόπουλος στενός του συνεργάτης εγινε αντιπρόεδρος της ΠΑΕ και υπήρχε μία συνεργασία αποδοτική. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως στο διάστημα της ανάπτυξης αυτής της σχέσης, ο ΠΑΟΚ κατέκτησε δεκάδες τίτλους σε όλα τα αθλήματα του ΑΣ. Πάνω απο 20 εκατ ευρώ έχουν δοθεί από την πλευρά Σαββίδη στον Θανάση Κατσαρή και τον ΑΣ.

Η σχέση αυτή, τα τελευταία χρόνια και μέσω δυσκολιών, δοκιμάζεται όπως όλα όσα συμβαίνουν συνολικά στον σύλλογο. Η κάθε πλευρά εχει τα παράπονά της όμως τίποτα δεν έδειχνε οτι μπορεί να ξεφύγει σε τέτοιο βαθμό.

Κανένας δεν περίμενε από τον Θανάση Κατσαρή, να είναι ένας άνθρωπος που θα υποδεχτεί μία επιθετική επιχειρηματική κίνηση, εναντίον του Ιβάν Σαββίδη.

Και ο τελευταίος πλέον, δεν θέλει να ακούει ούτε το όνομα του προέδρου του ΑΣ.

Διαβάστε ακόμη...