“Εγώ ευθύνομαι για την ήττα” (pic)

Από paok24.com: O ΠΑΟΚ έχασε από τον Απόλλωνα Πάτρας στο τέλος της αναμέτρησης και οι τελευταίες δύο επιθέσεις πήγαν στα χέρια του Ζερμέν Λοβ που μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram απάντησε σε έναν οπαδό του Δικεφάλου για τη δική του απόδοση και έδωσε το αίσθημα ότι την επόμενη φορά όλα θα είναι διαφορετικά.
Πηγή: paok24.com
“Εγώ ευθύνομαι για την ήττα” (pic)

Ο οπαδός του ΠΑΟΚ θέλησε να εμψυχώσει τον Αμερικανό γκαρντ για τις τελευταίες αποφάσεις στο παιχνίδι και του έγραψε ότι είναι ένας από τους καλύτερους γκαρντ στην ελληνική λίγκα με τον παίκτη του ΠΑΟΚ να απαντάει, ότι η σημερινή ήττα είναι δική του ευθύνη, αλλά θα συνεχίσει τη δουλειά για να βελτιωθεί ο ίδιος και η ομάδα.

Εδώ θα πρέπει να τονίσουμε ότι και πέρσι ο Ζερμέν Λοβ είχε κάνει μία ανάλογη τοποθέτηση μετά από την ήττα από τον Προμηθέα στο πρωτάθλημα στον εκτός έδρας αγώνα. Τότε ο Λοβ είχε πάρει το σουτ που θα μπορούσε να ισοφαρίσει, το έχασε και τότε είχε υποσχεθεί ότι θα είναι η τελευταία φορά που θα χάσει κρίσιμο σουτ και όλοι θυμούνται την συνέχεια της χρονιάς.

Διαβάστε ακόμη...