Η παραδοχή του Λουτσέσκου και το αδιέξοδο

Από sfina.gr: Στον Δεκέμβριο δεν φτάσαμε ακόμα καλά – καλά και ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στο -10 από την κορυφή, με την εικόνα του στο γήπεδο όσο περνάει ο καιρός να γίνεται και χειρότερη.
Πηγή: sfina.gr
Η παραδοχή του Λουτσέσκου και το αδιέξοδο

Να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή ή μάλλον από το τέλος. Δήλωση του Ράζβαν Λουτσέσκου μετά την ήττα από το παιχνίδι με τον Άρη και την καθαρή ήττα με 1-0, που λέει τα εξής: «Πιθανώς ευθύνομαι για το πώς δημιουργήσαμε μεγάλες προσδοκίες μέσα σε μια περίοδο δύσκολη».

Ανέλαβε την ευθύνη για το γεγονός ότι πίστεψε και είπε δημόσια περί κατάκτησης πρωταθλήματος. Μήπως όμως η μεγαλύτερη ευθύνη του δεν είναι ότι ανέβασε τον πήχη αλλά ότι συμβιβάστηκε το καλοκαίρι με τις μεταγραφές που ΔΕΝ έγιναν;

Αν υπήρχε μια διαφορετική προσέγγιση της σεζόν από πλευράς της ΠΑΕ από το καλοκαίρι, τότε σίγουρα θα ήταν διαφορετικά τα δεδομένα. Και στο τωρινό -10 να ήταν ο ΠΑΟΚ, θα υπήρχε ένα εντελώς διαφορετικό κλίμα στον οργανισμό, αν είχε γίνει η προσπάθεια να μεταφερθεί σε όλους ότι η σεζόν είναι μεταβατική. Γιατί είναι μεταβατική;

Γιατί κλείνει ένας κύκλος, με συμβόλαια που λήγουν το καλοκαίρι και γιατί αυτή η ομάδα καθαρά ποδοσφαιρικά έχει κλείσει τον κύκλο της και αυτό φαίνεται σε κάθε αγώνα, παρά την προσπάθεια του τεχνικού τιμ να πάρει ότι μπορεί.

Σε ότι αφορά τον Ράζβαν Λουτσέσκου, είναι φανερό ότι κάνει συνεχόμενα λάθη πάνω στην απέλπιδα προσπάθεια του να πάρει όσα περισσότερα πράγματα από ένα ρόστερ που έχει πολλές ελλείψεις ειδικά σε επίπεδο χαρακτηριστικών. Το κακό για τον Ρουμάνο προπονητή είναι ότι συμβιβάστηκε με μια κατάσταση το καλοκαίρι και τώρα έχει φτάσει σε ένα αδιέξοδο.

Διαβάστε ακόμη...