«Ίσως δημιούργησα υψηλές προσδοκίες»

Από paok24.com: Για την ήττα από τον Άρη, αλλά κυρίως για το γιατί έχει φτάσει ο ΠΑΟΚ σε αυτό το σημείο αγωνιστικά και τι πρέπει να αλλάξει από εδώ και πέρα αναφέρθηκε ο Ράζβαν Λουτσέσκου μετά τη λήξη του αγώνα.
Πηγή: paok24.com
«Ίσως δημιούργησα υψηλές προσδοκίες»

Ο Ρουμάνος τεχνικός δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

«Οι σκέψεις μου είναι οι χειρότερες δυνατές. Καταρρεύσαμε. Ίσως να είναι δικό μου θέμα ότι δημιούργησα υψηλές προσδοκίες. Ίσως δε διαχειρίστηκα σωστά την περίοδο αυτή των αγώνων, το γεγονός ότι κάποιοι παίκτες έρχονταν από σειρά αγώνων.

Είναι ανάγκη να συνεχίσουμε, να παλέψουμε, να βρούμε τις καλύτερες δυνατές επιλογές. Να βρούμε αντίδραση. Υπάρχουν παιχνίδια από Τετάρτη σε Κυριακή, πρέπει να βρούμε λύσεις.

Δεν μπορούμε να μιλάμε για αλλαγή πλάνου ή στρατηγικής, έχουμε συνεχόμενα παιχνίδια. Δεν βρίσκω δικαιολογίες. Έχω κάνει αντικειμενική ανάλυση χτες για το τι μας έχει συμβεί, τα προβλήματα μας. Δεν διαχειριστήκαμε σωστά το πρώτο μέρος, βγήκε κάποια αντίδραση στο δεύτερο μέρος από τη θέληση και μόνο που βγάλαμε για να αλλάξει κάτι.

20 λεπτά έχουν περάσει από το τέλος του παιχνιδιού με τον τρόπο που ολοκληρώθηκε. Πρέπει να βρούμε κίνητρο για να αλλάξουν εικόνα οι παίκτες. Να αναζητήσουμε γιατί φτάσαμε έως εδώ. Γιατί είμαστε σε αυτή την κατάσταση. Να αντιδράσουμε».

Διαβάστε ακόμη...